İngiliz basını Pentagon'a dayandırdı: Putin kansere yakalandı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik gerçekleştirdiği işgal operasyonu 11'inci gününe girerken, İngiliz basınından Putin ile ilgili bomba bir iddia geldi. Pentagon'a dayandırılan iddialara göre, Putin'in bağırsak kanserine yakalandığı iddia edildi.

GİRİŞ 06.03.2022 11:39 GÜNCELLEME 06.03.2022 11:39
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal operasyonu 11'inci gününde. Putin, işgalden geri adım atmayı düşünmezken, İngiliz basını Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. 

Rus lider Putin'in ölümcül bağırsak kanserine yakalandığını iddia eden İngiliz Daily Star gazetesinin kaynağı, Pentagon istihbaratı olarak açıklandı.

BAĞIRSAK KANSERİNE YAKALANDI

ABD'li Pentagon kaynaklarına dayandırılan haberde, Rus liderinin devamlı olarak şişik ve ifadesiz bir yüz ile görüntülendiğine dikkat çekilirken, şişik yüzünün kemoterapi ilaçları veya almış olduğu steroidler nedeniyle oluştuğunu belirtti.

Ayrıca Putin'in yüzündeki donuk ve asık surat ifadesinin "sürekli bir acı içinde olduğunun göstergesi" olduğunu iddia etti.

SAVAŞ MİRASI BIRAKMAK İSTİYOR

Söz konusu kaynaklar, son günlerde şiddeti artan Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonunu hastalığına ve aldığı ilaçlara bağladı. Gazete konuyla ilgili "Bu, onu daha agresif yapabilir. Ardında miras bırakmak istediği için Ukrayna'ya saldırıyor olabilir." görüşünü paylaştı.

Pentagon'da çalışan eski bir askeri istihbarat yetkilisi, analistlerin 69 yaşındaki Putin'i mercek altına aldığını ve onların Putin'in "ciddi şekilde hasta" olduğuna inandıklarını söyledi.

KAYNAK: DAİLY STAR, HABER7
YORUMLAR 175
  • Qer 2 yıl önce Şikayet Et
    He hee aynen de get
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ölür cehennemden çıkmaz
    Cevapla
  • Serdarrr 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile başedebilceklerine inanmayan batı, umudunu Putin'in ölmesinemi bağladı?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahahahahaha
    Cevapla
  • Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd kendini tarif ederken başkalarını gösterir.. Aslında Putin değil Abd Rusya'nın bukadar kararlı olacağını tahmin edemedi yanıldı.. Şimdi bocaliyor yaptırımlar kendilerinide etkiler bu yüzden geçici. Daha fazla müdahale karşılarında kendilerini bulurlar. Ukrayna iş işten geçtikten sonra daha fazlasıyla anlaşmayı kabul edecek. Baştan araya girmeseydi gereksiz kahramanlığı soyunmasaydi refah içindeydi.. Rusya işgal etmeyecekti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...