'Erdoğan'ın katil SİHA'ları' oldu size 'Umudun Silahı'

Azerbaycan'ın Karabağ operasyonunda da kullanılan Bayraktar TB2'leri "Erdoğan'ın katil İHA'ları" diyerek o dönem kötüleyen Alman gazetesi Bild, Ukrayna'nın Bayraktar TB2'leri için ise "Umudun Silahı" manşetini attı.

GİRİŞ 14.03.2022 09:37 GÜNCELLEME 14.03.2022 10:39
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna işgali 3. haftasını doldurmak üzere. Rusya saldırılarını ağırlaştırırken, sivil ya da askeri bina farketmesizin bombalamaya devam ediyor.

Kritik tesislerinin vurulması dolayısıyla hava savunmasını kaybeden Ukrayna Hava Kuvvetleri, savaş uçağı kaldıramaz durumda.

Meskun mahal savaş yöntemiyle Rus ordusunu yıpratan Ukrayna, adına şarkılar yazdığı Bayraktar TB2'leri ise zaman zaman uçurup kritik hedefleri vuruyor.

Ukrayna'ya ait Bayraktar Tb2

ALMAN BILD GAZETESİNİN İKİYÜZLÜ TAVRI

Müslüman ülkelerdeki yıkımı görmezden gelen, Suriye'den Afganistan'dan Irak'tan gelen mültecilere "öcü" muamelesi yapan, "Ukrayna'da sarı saçlı mavi gözlüler öldürülüyor" diyerek ırkçı tavır takınan, "Avrupa'da değil de Afrika ve Asya'da savaş ve kan dökülmesine daha çok alışkınız. Avrupa buna yabancı" diyerek sömürdükleri mazlum coğrafyaları ötekileştiren "medeniyetin beşiği Batı", ikiyüzlü tavrını şimdi de Türkiye'nin ürettiği SİHA'lar üzerinden gösterdi.

Avrupa'nın mülteci ikiyüzlülüğü: Kanlar içinde kaldılarAvrupa'nın mülteci ikiyüzlülüğü: Kanlar içinde kaldılar

Prens William'ın Ukrayna açıklaması tepki çektiPrens William: Avrupa'da kan dökülmesine alışkın değiliz

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda kritik rol oynayan ve savaşın seyrini değiştiren Bayraktar TB2'ler için o dönem "Erdoğan'ın katil İHA'ları" diye manşet atan ve Ermenistan safında yer alan Bild gazetesi, mevzubahis Ukrayna olunca SİHA'larımızı övmeye başladı.

Ukrayna'nın bu SİHA'larla Ruslara direnç gösterdiğini belirten Bild gazetesi, aynı silah sistemi için yaklaşık 1,5 yıl sonra "Umudun Silahı" başlığını kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 136
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna yormayın kendinizi hıristiyanlar ,ermeniler ,yahudiler bunların hepsi ıslam düşmanıdır osmanlı bunlardan çok çekti ve şöyle dedi ayı dan post gavurdan dost olmaz.
    Cevapla
  • Müslüman türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hitler zalimi bile sizden daha mert bir zalimdi.hic olmazsa zulmünü aleni yapıyordu.sizin gibi içten pazarlıklı tribüne oynayarak degil.zalimoglu zalimler
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç ikiyüz ?Alayı ikiyüzlü bu batının.Allahtan reis bunların ne mal olduğunu biliyor.
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç ikiyüz ?Alayı ikiyüzlü bu batının.Allahtan reis bunların ne mal olduğunu biliyor.
    Cevapla
  • tahsin 2 yıl önce Şikayet Et
    normal biz kendi içimizdeki batın laik kemalist uşaklarına inandiramadik sihaları batı zaten istemez bir ülke silahını yapamıyorsa güçlü olamaz özgür bağımsız da olamaz heykel yapmakla çağdaş olunmadıgı gibi batının inadına Erdoğan liderliğinde herseyimiz olacak inşallah sabır sabır diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık