Teröristbaşı Müslim'in Türkiye korkusu: Bizi de etkileyecek

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sebebiyle Suriye'de terör örgütü YPG/PKK’ya verilen desteğin azalacağından endişe duyan PYD'li terörist başı Salih Müslim, tedirgin olmuş durumda.

Teröristbaşı Müslim'in Türkiye korkusu: Bizi de etkileyecek
Teröristbaşı Müslim'in Türkiye korkusu: Bizi de etkileyecek
GİRİŞ 24.03.2022 12:45 GÜNCELLEME 24.03.2022 12:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD'nin binlerce tır dolusu silah mühimmat ve askeri araç gereç desteği verdiği terör örgütü YPG/PKK'ya Rusya da açıkça destek veriyordu. Rusya, Ukrayna'yı işgal girişiminin ardından Suriye'de bulunan birliklerinin bir kısmını Ukrayna'ya sevk etti. Hem ABD hem de Rusya'nın Ukrayna savaşından dolayı terör örgütü YPG/PKK'ya olan desteğinin azalacağı endişesini yaşayan PYD'li terörist başı Salih Müslim, terör örgütü PKK'nın medya organlarına serzenişte bulundu.

"Ukrayna-Rusya arasında yaşanılan durum, tüm dünyanın siyasetini etkileyeceği gibi bize de etkileri olacak" sözlerini kullanan Müslim, "Rojava yönetimi nereye giderse karşısında Türk devleti veya ajanları duruyor. Türk devletinin, 1923'ten beri değişmeyen çizgisi ve çabası budur. Buna karşı durmak, savaşmak kolay değildir, çabalıyoruz" dedi.

Şengal anlaşması sebebiyle PKK'nın bulunduğu bölgelerden çıkarılması için hamleler yapan Kürdistan Demokrasi Partisi'nden (KDP) de rahatsız olduğunu aktaran Müslim, "Bu yığınakları falan çok tehlikeli görüyoruz, olmaması gerekiyor ve halkı uyanık olmaya çağırıyoruz. Halk bunu demokratik yollarla engellemeye çalışırsa çok iyi olur. Çünkü oradaki gerillalar, bütün Kürdistan’ın çocuklarıdır" ifadeleriyle her yönden kuşatıldıklarını, bölgede kaçacak yerlerinin kalmadığını ortaya koydu.

YORUMLAR 8
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz amarika ve avrupanın paralı lejyonusunuz katiller kurt düşmansınız kazancınız var lüks hayatınız bitecek tarih yaklaştı.
    Cevapla
  • Yazar 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam her şeyi açııık neet diyor bir türkler oyy anlamıyor bir de hdpchpipi başımıza kurtarıcı getirecek ler Allah ım akıl fikir versin
    Cevapla
  • aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtluk adi altinda Turkiyeyi bolmeye calistiniz (Nice Kurt vatandasi varki ulkesini ve milletini Turkiyeyi seviyor ) yoksa sizlerin Kurtlukle bir ilginiz oldugunu da hic sanmiyorum. Allah C.C. en dogrusunu bilir.
    Cevapla
  • atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    dur daha bunlar en iyi günleriniz bekleyin...
    Cevapla
  • s.unal 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk ve pyd nin tek kurtulma şansı turkiyede chp yi ve yardakcilarini basa getirmek olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam