Vladimir Zelenski: Ruslar 2 binden fazla çocuğumuz kaçırdı!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile süren savaş sırasında 2 binden fazla Ukraynalı çocuğun kaçırıldığını bildirdi.

GİRİŞ 25.03.2022 07:05 GÜNCELLEME 25.03.2022 09:18
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Avrupa Konseyi Toplantısına video konferansla katılarak konuşma yaptı.

Ukrayna'nın hiçbir zaman savaş hayal etmediğini belirten Zelenski, bir aydır kendi topraklarında bombardıman altında olduklarını belirtti.

2 BİNDEN FAZLA UKRAYNALI ÇOCUK KAÇIRILDI

Zelenski, savaş sırasında 2 binden fazla Ukraynalı çocuğun kaçırıldığını ifade ederek, "Çocuklarımızın nerede olduğunu bilmiyoruz." dedi.

İnsani yardım konvoylarının da ateş altında olduğunu dile getiren Zelenski, "Tahliye koridorlarındaki çocuklara, kadınlara ve kilise çalışanlarına ateş ediyorlar." diye konuştu.

YORUMLAR 66
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Arama motoruna kayıp çocuklar yazdığınız zaman Avrupa'da mülteci kamplarında kaybolan çocuklar hakkında bilgiler çıkıyor. On binlerce çocuk dehşete düşüyor insan.
    Cevapla
  • Derzeit 2 yıl önce Şikayet Et
    Savas Baronlarina yani agababalarina sor cünkü onlar kendileri icin bu cocuklari katledip Kanlarini kullaniyorlar,sanki bilmiyorsundur...
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla öncelikle Avrupalı dostlarından şüphelen. Hani sarı saçlı, Mavi gözlü çocuklar ya ondan diyorum. Avrupalıların pek seçici davranıyorlar bu hususta. Senin tuzun kuru Yahudi sin çünkü olan zavallı Ukrayna halkına oldu. Onlarda oldular Avrupanın Suriyesi.
    Cevapla
  • İdeolojiye Ret 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olduklarını bilmiyormuş gibi birde söyleniyor. Hepiniz Rus'u iyi tanıyorsunuz. Söylemeye utanıyorum. Ya pedofil sapkın acımasız Rus askerlerin kurbanı olup öldürüldü yada hayatta kalanlar ömür boyu unutulmayacakları piskolojik travma yaşayacaklar.
    Cevapla
  • yaşar eses 2 yıl önce Şikayet Et
    işin gücün tiyatro soytarı abd uşagı.tüm ölenlerin ve kaybolanların sebebi sensin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı