Beyaz Saray'dan Putin iddiası! "Elimizde bulgu var" diyerek açıkladılar

Son dakika... Beyaz Saray, Putin'in Ukrayna savaşı konusunda yanlış yönlendirildiğini, bunun Putin ile Rus askeri yetkililer arasında gerilime yol açtığına dair ellerinde bulgu olduğunu açıkladı

Beyaz Saray'dan Putin iddiası! "Elimizde bulgu var" diyerek açıkladılar
Beyaz Saray'dan Putin iddiası! "Elimizde bulgu var" diyerek açıkladılar
GİRİŞ 30.03.2022 22:10 GÜNCELLEME 30.03.2022 23:47
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray İletişim Direktörü Kate Bedingfield, Beyaz Saray'da düzenlediği günlük basın toplantısında, Amerikan basınında yer alan, "ABD'nin elinde Putin'in yanlış yönlendirildiğine ilişkin istihbarat bulunduğuna" dair iddialara yanıt verdi.

"Şunu söyleyebilirim ki; elimizde Putin'in Rus ordusu tarafından yanlış yönlendirildiğini hissettiğine ve bunun da Putin ile askeri yetkililer arasında gerilime yol açtığına dair bulgular var. Putin'in Rus ordusunun ne kadar kötü performans gösterdiğine ve ekonominin yaptırımlardan ne kadar kötü etkilendiğine dair yanlış bilgilendirildiğine inanıyoruz."

"SAVAŞ GİTGİDE DAHA BÜYÜK BİR STRATEJİK HATAYA DÖNÜŞTÜ"

Bedingfield, Putin'in danışmanlarının kendisine gerçeği söylemekten korktuğuna işaret etti.

"Putin'in savaşının gitgide daha büyük bir stratejik hataya dönüştüğü ve bunun da Rusya'yı uzun vadede uluslararası arenada daha zayıf ve daha izole hale getirdiği çok açık."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 59
  • KİTABIN ORTASINDAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dünyayı karıştıran, avrupayı kucağına almaya çalışan büyük şeytan amerika dır. Amerikanın söylediklerinin tümü yalandır. Amerikaya yalanlarından dolayı hesap soracak güç şuan yok
    Cevapla
  • Kalplihis 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin yahudi baronlarinin oyununu bozdu .abd eger bukadar biliyorda neden silah vermiyor.aynen yunanistani satin aldigi gibi ukraynayida satin alma dusuncesinde idi buda yemedi eger rusya bir haftadaha dursa idi abd oraya us kuracakti SIMDI SECIM OLSUN PUTIN %80 ZELENSKI %30 ALIR yani zelenski siuaseten bitti. Ukrayna halki putin der
    Cevapla
  • Ayse 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Dolarin hakimiyeti 2025 yilinda son bulacak.
    Cevapla
  • ayse 2 yıl önce Şikayet Et
    Aciklamalar Pisikolojik harbin parcasi. Hepsi yalan...Bizim ordumuzu nasil fetöcülar yillarca ele gecirdiyse ,Rusya icindede hainlerin olmasi dogal.
    Cevapla
  • Ahsen 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd (itrail) ve putin dünyanın başına bela gerçekten.Üçünün de yok olması gerek.Şu mübarek zamanların hakkı hürmeti için Yüce ALLAH bunları kahrı perişan eylesin.Başka türlü şu dünyaya hiç huzur gelmeyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi