İsveç medyasından büyük tepki: NATO'ya giremezsek...

İsveç hükümetinin terör örgütleri ile ilişkileri, ülke medyasında geniş yer buldu.

İsveç medyasından büyük tepki: NATO'ya giremezsek...
İsveç medyasından büyük tepki: NATO'ya giremezsek...
GİRİŞ 30.05.2022 02:21 GÜNCELLEME 30.05.2022 02:21
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

İsveç'in NATO üyeliği başvurusu ile ilgili tartışmalar devam ederken ülke medyası, İsveç hükümetinin, terör örgütü PKK/YPG ile iş birliğini mercek altına aldı. İsveçliler de sosyal medyada hükümetin politikalarını eleştirdi.

İsveç'in NATO üyeliği başvurusu konusundaki tartışmalar devam ederken, Expresen Gazetesi, İsveç başbakanı ile terör örgütü PKK/YPG’ye desteği ile bilinen bir milletvekilinin ilişkisine yer verdi.

Gazete, mevcut İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'un, başbakan olabilmesi için parlamentodan yeterli oyu, terör örgütü destekçisi vekil Amineh Kakabaveh ile yaptığı anlaşma sayesinde aldığına dikkati çekti.

Haberde bu durumun Türkiye’nin gözünden kaçmadığı belirtildi.

"NATO ÜYELİĞİ GERÇEKLEŞMEZSE BUNUN SORUMLUSU İSVEÇ HÜKÜMETİ" 

İsveç’in Dagens industri gazetesi de, Sosyal Demokratlar partisi ile Kakabaveh arasında kriz çıktığını duyurdu.

İsveçliler ise sosyal medyada hükümetin politikalarını eleştirdi. Sosyal medyada paylaşılan mesajlarda, NATO üyeliği gerçekleşmezse, bunun sorumlusunun İsveç hükümeti olacağı vurgulandı. 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 180
  • Tufan 1 yıl önce Şikayet Et
    güney rum yönetiminin asla nato üyesi olamayacağı şart koşulmalıdır.
    Cevapla
  • elfida 1 yıl önce Şikayet Et
    ne pandorasi neler düşünüyorsunuz natoya türkiyeyi almakla zaten hata yaptilar nato artik cigirindan cikti natodaki ülkeler abd güdümlü işbirligi piyonculari ortada dönen oyunlari acik acik bu güne kadar gelen başbakanlarimiz biliyor. Sayin cumhurbaşkanimizin , ilkeli ödün vermeyen, artik söz dinlemeyen bir ülke imaji polikasi yüzünden istenmeyen bir ülke olduk isveç,finlandiya natoya alinmasinin oyunu kuran abd siyasetinin avrupaya gözdagi vermesi,bak sizi kurtaracak ancak ve ancak benim zaten kurulu bir askeri gücünüz yok, ben ne dersem onu yapacaksiniz imajidir.Türkiyenin bunu kabul etmeyecegini bile bile oyun icinde oyun kuruyorlar
    Cevapla
  • Tarik 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Avrupa'dan daha yeğdir. Her ikisi de haindir ama Ruslar bize daha yakındır. Ve bazı konularda daha dürüsttür. Rusya'yla kol kola gir ama uçurum kenarına Rusyayi koy, kendini garantiye al. Diğer tarafta olursan seni iter aşağı. Güvenilmez düşmanını yakininda tut herzaman.
    Cevapla
  • Ahmet kama 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Avrupa neden Erdoğan'ı istemez devirmek ister saman kafalılar anlasa bizden daha çok milliyetçi Atatürkçü olurlar onlar patates soğan dan başka birde samanı bilirler sonuna kadar RTE
    Cevapla
  • N(AB)O 1 yıl önce Şikayet Et
    İSveÇ ile FİN LAN DİYE bizi AB ye alırlarsa ancak NATO ya girebilsinler akıllı olun biraz...
    Cevapla
  • kenn ç 1 yıl önce Şikayet Et
    hep tehditmiş lafa bak . fırsatını bulsa bu kafirler bi kasık suda boğar
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep tehdit müslümanlara yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı