Kraliçe Elizabeth'in uçağına yıldırım çarptı

Tahttaki 70. yılı için düzenlenen törenlere katılmak üzere Londra'ya dönen 96 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'i taşıyan uçak havada büyük tehlike atlattı.

Kraliçe Elizabeth'in uçağına yıldırım çarptı
Kraliçe Elizabeth'in uçağına yıldırım çarptı
GİRİŞ 01.06.2022 12:42 GÜNCELLEME 01.06.2022 12:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Londra'ya giden uçağına yıldırım çarpması nedeniyle zor anlar yaşadı. Tahttaki 70. yılı için düzenlenen Platin Jübile etkinlikleri için Balmoral'dan Londra'ya dönen 96 yaşındaki 2. Elizabeth'i taşıyan uçak havada büyük tehlike atlattı.

The Sun gazetesinin haberine göre yoğun yağış ve fırtınaya yakalanan özel uçak ilk denemesinde havalimanına iniş yapamadı. Uçağın ikinci denemesinde iniş yapmayı başardığı belirtildi.

KRALİÇE'NİN DURUMU İYİ

Buckingham Sarayı'ndan bir sözcü, "Kraliçe'nin uçağı hava koşulları nedeniyle gecikti. Tüm doğru prosedürler uygulandı ve bir güvenlik endişesi yaşanmadı" dedi.

Kraliçe'nin dün Windsor Sarayı'na ulaştığı ve iyi olduğu belirtildi. 2. Elizabeth, yarın Platin Jübile kutlamaları kapsamında askerilerin de yer alacağı geçit törenine katılacak.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 6
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüh tüh aklım çıktı benim de uykularım kaçtı Banane beeeeeee
    Cevapla
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    İlkokul kitaplarında CHP kafası şöyle yazıyordu. Saltanatın devamı gelişmiş batı ülkelerini ürkütürmüş bizle olan ilişkilerini bozarmış. Şimdi 50 kiloluk saltanat hanım İngiltere'de 70 yıldır iktidarda. Bu haberleri okuduğum zaman o zamanki zavallı öğrenciye acıyorum. O günkü devlet kafasına acıyorum. Yahu O günlerde diktatör Devlet olsan da insanlara yalan söyleme. Ne anlatacaksan mert ol. Kıvırma. Bu günkü CHP dikkat edilirse hep aynı kafa.
    Cevapla
  • müslüm baba 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç bişey olmaz ona..rahat olun
    Cevapla
  • kevser 1 yıl önce Şikayet Et
    vallahi Mevla ömür vermiş
    Cevapla
  • Gutbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    çünkü azabı cok siddetli olacak
    Cevapla
  • Nihal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kocakarı ölümsüz galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!