Teröristbaşı Mazlum Kobani'den küstah tehdit: Türkiye ile savaşmak için hazırız

Türkiye'nin Suriye'ye operasyon işaretiyle panikleyen Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde liderlerinden "Mazlum Kobani" adlı Ferhat Abdi Şahin yaptığı açıklamada, ''Türkiye ile savaşmak için hazırız'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 04.06.2022 03:36 GÜNCELLEME 04.06.2022 09:33
Bu Habere 334 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde liderlerinden Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin Türkiye'nin gerçekleştireceği sınır operasyonun korkusu sordu.

Suriye topraklarında gayrimeşru varlıklarını sürdüren ve her fırsatta DEAŞ ile savaşıyoruz bahanesine sığınan Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) sözde Genel Komutanı "Mazlum Kobani" Türkiye'nin kendilerine yönelik düzenleyeceği operasyon hakkında küstah açıklamada bulundu.

''TÜRKİYE'NİN KAZANACAĞINA İNANMIYORUM''

Terörist Ferhat Abdi Şahin yaptığı açıklamada, “Erdoğan’ın tehditlerini ciddiye alıyoruz. Sadece şu an değil, önceki seferlerde de ciddiye almıştık. Tehditlerinde gayet ciddiler. Eğer tarafları ikna ederlerse ve saldırıların alt yapısını bulurlarsa saldırırlar. DSG olarak uzun bir süredir bu savaş için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Resulayn ve Tel Abyad'da yaşananlardan sonra biz direnişe hazırlanıyoruz, öncekinden daha güçlüyüz. Halk bizimle birlikte direnecek. Sert, zor bir savaş olacak. Türkiye’nin kazanacağına inanmıyorum.” dedi.

Ferhat Abdi Şahin ve Murat Karayılan

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni harekatı resmen duyurduCumhurbaşkanı Erdoğan yeni harekatı resmen duyurdu

Münbiç ve Tel Rıfat ilçeleri 6 yıldır YPG/PKK işgalindeMünbiç ve Tel Rıfat ilçeleri 6 yıldır YPG/PKK işgalinde

''ABD'DEN DESTEK ALIYORUZ''

Teröristbaşı Şahin, ''Türkiye ile savaşmak için hazırız. Öncekinden daha güçlüyüz. ABD ve başka ülkelerden silah yardımı alıyoruz. Bu konuda Amerika ile görüşmelerimiz var. Onlar da harekata karşı. Rusya ile de diyaloğumuz var.'' ifadelerinde bulundu.

HEDEF TEL RIFAT VE MÜNBİÇ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; dün AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada operasyon mesajını yineleyerek, hedefin Tel Rıfat ve Münbiç olduğunu söylemişti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 334
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK'lı keko, kaçma ama tamam mı? Az kaldı diğer PKK'lı itler gibi ateş seni çağırıyor....
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi suriye ve yunan bataklığına çekmek isteyen amerika çoklu cephe oyunu oynamak istiyor türkiyeye yunanistan 2 suriye 1 saat dayanabilir ermenistan 1 hafta zor dayandı hemde pansir füze sistemleri ile oda anca yetti azeri ordusuna
    Cevapla
  • Hyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan durzi senin sahiplerinin verdiği mamalar yetmez size daha fazlası lazım o tenekeden barınakları size mezar edecez
    Cevapla
  • Misiafpir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu mazlum gebermeye ne kadar meraklisin bizim arslanlar merakını giderecekler ışığına kavusacaksin
    Cevapla
  • Sbdm35 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumu cagırın bana Mazlumu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor