Joe Biden'dan Zelensky'e: Beni dinleseydi böyle olmazdı

ABD Başkanı Joe Biden, ABD istihbaratı Rusya'nın işgal etmeye hazırlandığı bilgisini aktardığında Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin 'duymak istemediğini' ve 'ciddiye almadığını' söyledi.

Joe Biden'dan Zelensky'e: Beni dinleseydi böyle olmazdı
Joe Biden'dan Zelensky'e: Beni dinleseydi böyle olmazdı
GİRİŞ 11.06.2022 23:08 GÜNCELLEME 11.06.2022 23:21
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna savaşında 109. gün geride bırakılırken Ukrayna’ya 40 milyar dolar değerinde silah yardımı sözü veren ABD Başkanı Joe Biden, 3 Haziran günü "Ukrayna, Rusya'ya toprak versin ve barışsın" demişti.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'nın Ukrayna'yı Işgal edeceğinin söylenmesi üzerine ise Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, 'Panik yarattığı' düşüncesiyle Biden'a kulak asmamıştı.

"Amerika Zelensky'i sattı mı" düşünceleri dört bir yandan yükselirken Biden, dün yaptığı basın açıklamasında dikkat çekti.

Ukrayna'dan açıklama: Mühimmatımız bitiyorUkrayna'dan açıklama: Mühimmatımız bitiyor

Putin'den Batı'ya uyarı: Ukrayna'ya daha fazla füze verilirse Rusya daha sert vuracak!Putin'den Batı'ya uyarı: Ukrayna'ya daha fazla füze verilirse Rusya daha sert vuracak!

"RUSYA SALDIRACAK DEDİM, BENİ DİNLESEYDİ BÖYLE OLMAZDI"

Biden, insanların Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edeceğinin söylenmesi durumunda onlara abarttığını düşündüklerini söylediğini aktardı.

Zelensky'nin işgalden önce ABD'nin yaptığı yorumları ciddiye almadığını belirten Biden, şu ifadeleri kullandı:

"Ben defalarca kez Zelenskiy’i uyardım. Rusya saldıracak dedim. Bana kulak asmadı. Beni dinleseydi böyle olmazdı"

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 119
  • Baba wanka 1 yıl önce Şikayet Et
    Bidon kafalı kimi kandırıyor.zelenskiyi pohpohlayip Rus
    Cevapla
  • harun fettah 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaşi başlatan amerika şimdi nasilda kıvırıyorlar el ağziyla yol alirsan yari yolda kalirsin boyle halkini kırdiran birinden cumhurbaşkani olmaz ukraynada ikinci bir israil devletinin temelleri atiliyordu amerika karadenize hakim olacakti
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya pandemi ile ÇİN ABD ortak tır RUSYA İNGİLTERE de dahildir Pandemide özellikle TÜRKİYE yi bitirmek istediler başaramadılar arkasında RUSYA UKRAYNA savaşı dünyayı saran kriz yine hedef TÜRKİYE batsın istiyorlar yakın gelecekte YUNAN TÜRKİYE SAVAŞI yine hedef TÜRKİYE neden İSLAMIN son KALESİ burayıda yıktınmı onlar için geri kalan lar sorun OLMAZ BM beş daimi üyesi KARDEŞDİR İSLAM TOPLUMLARI DÜŞMANDIR
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni dinlediği için böyle oldu.....
    Cevapla
  • Zorto 1 yıl önce Şikayet Et
    Aptal baydin sende beni dinlemedin. Çini rusya ile karşı karşıya getirecektin gevseklik yaptin gevsek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki