Miçotakis'ten Türkiye açıklaması: Ankara'yla iletişimi açık tutmalıyız

Yaptığı lobi ve açıklamalarla Türkiye ile gerilimi artıran Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, her şeye rağmen Ankara'yla iletişim kanallarını açık tutmanın önemli olduğunu söyledi.

GİRİŞ 17.06.2022 13:52 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:46
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Atastasiadis ile Lefkoşa'da görüştü.

Burada bir açıklama yapan Miçotakis, "Diplomatik kurallardan uzaklaşan her türlü söylemi bir kenara bırakacağız. Bu yaklaşımın doğru olduğuna ve iletişim kanallarını her zaman açık tutarak daha sakin iletişime hızla geri döneceğimize inanıyorum. İletişim kanallarının en zor zamanlarda bile asla kapanmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde, Yunanistan'a gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmaktan vazgeçmesi ve uluslararası anlaşmalara uygun davranması için çağrıda bulunmuştu.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 23
  • Murat urfan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav hepsi oyun bunlarin aaa babalari ne yap diyorsa onu yapiyor Hala silahlandirmaya devam adalari
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu kafayla giderseniz ulkeniz yine ikinci Dünya savasinda oldugu gibi kitlik yasayacak ozamn oldugu gibi yine ulkemiz imdadiniza yetisecek sonra siz yapilan vafaya ihanet edecek siniz sizin maydaniz bu çünki
    Cevapla
  • Tanidik 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen dediğin gibi kardeş tam isabet etmisin
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Mico askerine çok güveniyorsun ama bir şişe biraya silahlarını satıyorlar sınırda
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Duvardaki bebek katili piskopat makaryos degilmi adamlar Türklere katliyam yapanları baştacı yapıyorlar bu katilin heykelinide akşenerin çakma Fatih’i İ.oğlu beylikdüzüne dikmedimi ey ipli seçmenler ahirette işiniz zor bunu bilin.
    Cevapla
  • Huso 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı miz tekrardan aday CHP olamaz diyor millet olarak ben biz istiyoruz kimse mani olamaz buna o yunan kafirlerin sonunu hiç iyi görmüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı