Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık başının çaresine baksınlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Yunanistan'la yaşanan gerilimin ardından Erdoğan, "Yunanistan'la toplantı yapmayacağımızı söyledik. Bundan sonra başının çaresine baksın." dedi.

GİRİŞ 17.06.2022 13:55 GÜNCELLEME 17.06.2022 14:53
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın Ege'deki adaları hukuksuz bir şekilde silahlandırarak Türkiye'ye karşı takındığı kışkırtıcı tavırdan sonra 'Şaka yapmıyorum. Çok ciddiyim' sözleriyle resti çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı Miçotakis'le toplantı yapmayacağını ve bundan sonra başının çaresine bakması gerektiğini söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

'ARTIK BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN'

"Sürece yönelik tepkileri ortaya koydum. Dürüst siyasetçi olmazsa bunlarla bir daha görüşmeyeceğimizi. Yunanistan'la toplantı yapmayacağımızı söyledik. Bundan sonra başının çaresine baksın.

Başkan Erdoğan'la görüşme sonrası Atalay'dan asgari ücret açıklamasıBaşkan Erdoğan'la görüşme sonrası Atalay'dan asgari ücret açıklaması

VELİAHT PRENS SELMAN'IN ZİYARETİ

Çarşamba günü Veliaht Prens Selman'ı Külliye'de kabul edeceğiz. Gerek ikili gerek heyetler arası görüşmelerimizi yapacağız. Türkiye Suudia Arabistan ilişkilerini çok daha ileri seviyede nelere taşıyabiliriz, bunları değerlendirme fırsatı bulacağız.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanı meclıslerıne çağıran bızım aleyhımızde konuşma yaptıran vede ayakta alkışlayan Amerıka Lanet etmek lazım..Avrupa vede Amerıkanın şimarık çucuğu..Bu devletlerın vardır bir planları..boş değildır..Amerıka buyuk şeytan muttefıkte değiller..Silahları Yunanıstane doldurdular..ince ince bır plan yuruyor..bekleyelım bakalım..
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan adalarını gezmeye gidenlerden yüklü miktarda vergi alınmalı. Herkes aklını başına toplayıp Yunan'a para kaptırmasa bak o adalar nasıl ağlıyor. İnsanımız biraz milliyetçi olsa dünya bize diz çökecek ama aaaaahh nerde o düşünce. Akıllarını kaybetmiş gibi teröristlerle birlik olanlara oy veriyorlar.
    Cevapla
  • Analist 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani senin kürsüden Türkiye aleyhine konuştukça konuştuğun, Amerikalı yaprakların da seni çılgınca alkışladığı gün yok mu Miço; işte biz o gün eski misakı yeniledik. Artık Kıbrıs'ı, Adaları, Batı Trakya'yı değil Atina'yı düşünmek zorundasın. Konuşma isteğine acıklı tonlarda dileyeceğin af nakaratları için yakında bir cevap verilecektir. O gün gelinceye kadar kapa çeneni!
    Cevapla
  • Alibaba 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki yunancılar üzülecek.Onlar kendilerini bilirler.
    Cevapla
  • Duygusal 1 yıl önce Şikayet Et
    Prens Selman acemi siyasetçi korkak biraz ders vermek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'