İsveç'te skandallar bitmiyor! PKK'lılar video paylaşıp Dışişleri Bakanı Linde'yi yalanladı

İsveç Dışişleri Bakanlığı, Bakan Ann Linde'nin hiçbir zaman PKK'ya destek ifadesinde bulunmadığını ve görüntüler için manipilasyon açıklaması yapmıştı. PKK’lılar yeni video yayınlayıp İsveçli Bakanı Ann Linde'yi yalanladı.

İsveç'te skandallar bitmiyor! PKK'lılar video paylaşıp Dışişleri Bakanı Linde'yi yalanladı
İsveç'te skandallar bitmiyor! PKK'lılar video paylaşıp Dışişleri Bakanı Linde'yi yalanladı
GİRİŞ 18.06.2022 19:22 GÜNCELLEME 18.06.2022 19:32
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İsveç Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın resmi ve örgüte ait görsellerin, projeksiyonla binalara yansıtıldığına dair sosyal medyada dolaşan paylaşımlarla ilgili açıklama yapmıştı.
 

Skandal büyük tepki çekmişti! İsveç'ten terör örgütü PKK açıklamasıSkandal büyük tepki çekmişti! İsveç'ten terör örgütü PKK açıklaması


Bakanlık tarafından, Dışişleri Bakanı Ann Linde'nin hiçbir zaman PKK'ya destek ifadesinde bulunmadığı ve manipüle edilmiş videoyu reddettiği açıklanmıştı.



İSVEÇ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: ANN LINDE HİÇBİR ZAMAN PKK'YA DESTEK İFADESİNDE BULUNMADI

Açıklamada, ''Bu, açık bir şekilde İsveç'in NATO'ya katılımını engellemek amacıyla kasıtlı ve kötü niyetli bir etki kampanyasıdır. İsveç bir terör örgütü olan PKK'yı açıkça kınamıştır ve İsveç terörün her türlüsünü kınamaktadır. Dışişleri Bakanı Ann Linde, hiçbir zaman PKK'ya destek ifadesinde bulunmadı ve manipüle edilmiş videoyu ve PKK'yı şiddetle reddediyor."denildi.

İbrahim Kalın'dan İsveç açıklaması: Süreç ilerlemez!İbrahim Kalın'dan İsveç açıklaması: Süreç ilerlemez!


PKK'LILAR İSVEÇLİ BAKANI YALANLADI

PKK’lılar, sosyal medyadan yeni görüntüler yayınlayıp İsveçli Bakanı Ann Linde'yi yalanladı. Ayrıca İsveçli Bakan Linde'nin terör örgütü YPG toplantısındaki konuşmasını ekleyip 'PKK=YPG' ifadesini kullandılar.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Vatan daş 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık rojovayi finlandiya isveç norveç, almanya ninda icinde oldugu bolgelerde bir arada kantonu olustursunlar
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Varvarasi bunlarin Islam dusmanligini dayaniyor. Nasil ve niye derseniz, birtane pkk li kafir icin butun isvecin gelecegini rehin almis durumda, lakin halen pkk liyi koruyup destekleme pesindeler, cunku egerki Turkiye/yani eski osmanli tekrar guclenir ise Islam ve muslumanlar hakim olacak, korktuklari Osmanli/ yani Islam. Avrupada en korktuklari ve en sevmedikleri millet olarak Turklerdir, ve bunu derin ve kapsamli tartismalarda istemeseler de sonunda kabul ediyorlar. Turklerin bunlara artilari cok buyuk, amma diger milletler calismiyor cok buyuk yuk oldugu halde irkcilik Turklere karsi yogun. Yani sevmezler.
    Cevapla
  • Meltem ÇavuşKızı 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk bunları vurursa hiç şaşmam. hak ettiler mi? evet çünkü kendileri beslediler, israil adına katliyam yaptırdılar.
    Cevapla
  • İsa AY 1 yıl önce Şikayet Et
    nato onayı vermeyin ,zaten pkknin elinde isveç birazda onlar uğraşsın; isveçe siha satırız iyi olur
    Cevapla
  • ARKANDAYIZ YOLADEVAM 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar biraz daha NATO kapisinda sürünsün. Türkiyenin durusu öbür ülkerede yansisin. Arkanin döndün anda vururlar, yol davem. Suriye pkk da temizlensin ondan sonra girsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı