Beyaz Saray: Erdoğan ile Biden'ın yarın yüz yüze görüşecek

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Liderler Zirvesi kapsamında yarın (29 Haziran) görüşeceğini açıkladı.

GİRİŞ 28.06.2022 15:49 GÜNCELLEME 28.06.2022 15:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Liderler Zirvesi kapsamında yarın (29 Haziran) görüşeceğini açıkladı.

Geçen sene NATO Liderler Zirvesi'nden bir kare

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin kapsamında Madrid'e uçmadan önce havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlamış; Başkan Biden ile sabah telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve zirve kapsamında da baş başa görüşeceklerini açıklamıştı. Erdoğan, görüşme teklifinin Biden cephesinden geldiğini kaydetmişti.

Geçen sene NATO Liderler Zirvesi'nden bir kare

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 18
  • Veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Biden artık pabucun pahalı olduğunu gördü. Eskisi gibi her dediğini yaptırabileceği bir ülke yok karşılarında. Ezberleri bozuldu. Tabi buna alışmaları zaman alacak. Reis dış politikayı öyle bir satranç tahtası gibi ustaca oynuyorki hem rusya olayında hem nato olayında hepsi reisin gözünün içine bakıyorlar. Veto kartıyla nato şaşkına döndü. Avrupanın ödünün koptuğu rusyayla konuşabilen ve putini etkileyebilende tek ülke Türkiye. O yüzden basbakanların biri geliyor biri gidiyor ülkemize. Muhalefet ise daha oturacakları masa düzeninde anlaşamıyor. İste ak parti hala açık ara nasıl birinci parti oluyor diye kafa patlatan muhalefetin göremediği gerçek bu...
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    SIKISTILARMI bu bas seytanlar damarlardan baslarlar hepsi fetö hainin patentlerini uyguluyorlar
    Cevapla
  • Adil Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis resti çekti, zamaninda randevu vermeyen Biden görüşelim demek zorunda kaldı.. Tabi ki İsvec fin meselesi icin ama al gülüm ver gülüm dünyası bu..
    Cevapla
  • Yusuf Semis 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin her samimi davranmasında bir oyun vardır.D İ K K A T
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis fazla gülmesin samimi olmasın sert ve katı dursun bide hainine mesafe koysun anlasın kafir abd ve içimizde ki mandacı chpkk ve fetö ip i
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü