Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Biden'dan teklif geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefon görüşmesi gerçekleştiren ABD Başkanı Joe Biden, Madrid'deki yüz yüze görüşmeyi teklif etti. Erdoğan Biden'ın teklifini kabul ederken, Beyaz Saray ise; iki liderin yarın görüşeceğini açıkladı.

GİRİŞ 28.06.2022 13:05 GÜNCELLEME 28.06.2022 15:57
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-ABD ilişkilerine dair hususlar ve bölgesel konular ele alındı.

ERDOĞAN DUYURDU

Erdoğan, Madrid'e hareketinden önce havaalanında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile ikili görüşme yapılıp yapılmayacağına ilişkin de bir değerlendirme yaptı. Erdoğan, "Türkiye rasgele NATO'ya katılmış bir ülke değil. Bu sabah Biden ile bir görüşme yaptık. Bu akşam ya da yarın bir araya gelme arzusunu ifade etti" dedi.

"BİDEN DÖRT GÖZLE BEKLİYOR"

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Biden'ın, Madrid'de Erdoğan'ı görmeyi dört gözle beklediği ifade edildi.

BEYAZ SARAY: ERDOĞAN İLE BİDEN YARIN GÖRÜŞECEK

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Liderler Zirvesi kapsamında yarın (29 Haziran) görüşeceğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • terim 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye kabul ederler bunların dizdireceği olmasa böyle davet etmezler. Kesin bir ardniyet vardır.
    Cevapla
  • irfan karaaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    iyiki varsin başkanim.bix seninleyiz
    Cevapla
  • Msu gurup 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana yakışır reis herkesi sıraya dizimizin ve en ilginci herkesi TÜRKÇE konuşturdun Allah senin yolunu açık etsin bahtını açık etsin hedef 2023
    Cevapla
  • Yerli kafası 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu baydın baydı artık , eline yapacakları not halinde verilen birinin hiç bir söylediğine güvenilmez ,daha yetkili bir abd liden yazılı belge almadan hiç bir söylenene güvenmeyin derim.
    Cevapla
  • sardahan 1 yıl önce Şikayet Et
    herif(?) Amerikanın en yetkilisi,Amerikan Başkanı.....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda daki bir haber radyosunda soylenene gore Turkiye nin isvec ve finlandiyanin natoya kalitilimina karsi Abd den f16 larin Turkiye ye satilmasini isteyecegini soyluyorlardi, herhalde yarinda onu aciklarlar.
    Cevapla
  • Husamettin Turkoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Uçak yapacaksın bunlara muhtaç olmayacaksın hemen gizlice yapacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri