Atina’da ‘Turkaegean’ rahatsızlığı

Yunanistan, Ege’deki Türk sahillerinin reklamını yapan Türkiye’nin, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Komisyonu’ndan (EUIPO), “Turkegean (Türk Egesi)” isim hakkını almasına karşı çıktı.

Atina’da ‘Turkaegean’ rahatsızlığı
Atina’da ‘Turkaegean’ rahatsızlığı
GİRİŞ 29.06.2022 07:09 GÜNCELLEME 29.06.2022 07:26
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yunanistan, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Komisyonu'nun (EUIPO) Türkiye lehine karar vererek 'Turkaegean' markasının kullanılmasına verdiği onaya itiraz etti.

Yunanistan hükümet sözcüsü Giannis Oikonomou, AB'nin Türkiye'nin 'Turkaegean' ismini tescil etmesine imkân tanıyan kararına itiraz edeceklerini söyledi.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na ait GoTürkiye internet sitesinde Ege kampanyasına ilişkin "Türkiye'nin Ege Bölgesi size güzel manzaralar, göz kamaştırıcı sahil şeritleri, tertemiz plajlar, çam ormanları ve zeytinlikler sunar; doğaseverler, fotoğrafçılar, tarih meraklıları ve adrenalin bağımlıları için mükemmel bir bölgedir" ifadelerine yer veriliyor. 
 

Miçotakis'ten Türkiye'ye 'kriz sizin hatanız yüzünden çıktı' suçlamasıMiçotakis'ten Türkiye'ye 'kriz sizin hatanız yüzünden çıktı' suçlaması

Türkiye'den AB'ye tepki: Yunanistan'ın hukuksuz iddialarını idrak edin!Türkiye'den AB'ye tepki: Yunanistan'ın hukuksuz iddialarını idrak edin!

Son Dakika: MİT'ten nefes kesen operasyon: Yunan ajan yakalandı!Son Dakika: MİT'ten nefes kesen operasyon: Yunan ajan yakalandı!

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce içimizdeki hainler den başlamalı diğerleri görünen bilinen düşman onlar kolay.
    Cevapla
  • Rodos 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz beceremeyeceksiniz biz Yunanistani fetetmeye gidiyoruz gelen varmi
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Baybay
    Cevapla
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde yunandan daha Yunan olanlar var, Yunanlı kardeşlerini üzdüğümüzü söyleyip itiraz ederler.
    Cevapla
  • Fanatik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidişat Yunanın Kanını Egeye akmasına sebep olacak gibi ya dülmanlıktan vaz geçecek ya da Atalarının akıbetine maruz kalacaklar
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan avuç içi kadar ve iflas etmiş bir ülke. Dolayısıyla bizim karşımızda duran sadece bir kukla, kuklacı ise büyük şeytan Amerika. Bu büyük şeytanla savaşa girmedikce kuklalar tükenmez hem içerde hem dışarda.
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Git komsuna yakinlarina söyle. Millet yunan adalarinda tatil yapiyor ve banane diyor. Sonra gel beraber Yunanla ugrasalim.
    Cevapla
  • REŞAT SEV 1 yıl önce Şikayet Et
    içlerinde patladı bu kadar hazımsızlık olabilirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı