Ukrayna'dan Dugin açıklaması: Biz terörist değiliz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin danışmanı Mihaylo Poldolyak, Ukrayna’nın Darya Dugin’in ölümüyle herhangi bir bağlantısı olmadığını söyledi.

Ukrayna'dan Dugin açıklaması: Biz terörist değiliz
Ukrayna'dan Dugin açıklaması: Biz terörist değiliz
GİRİŞ 21.08.2022 16:32 GÜNCELLEME 21.08.2022 16:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ukrayna’da yayın yapan bir televizyon programında, dün akşam kullandığı otomobile yerleştirilen bombanın infilak etmesiyle hayatını kaybeden Rus gazeteci ve siyaset uzmanı Darya Dugin hakkında açıklama yapan Podolyak, “Ukrayna'nın dünkü bombalamayla kesinlikle hiçbir ilgisi yok, çünkü biz Rusya Federasyonu gibi bir devlet değiliz ve dahası, biz terörist bir devlet değiliz” dedi.

Rusya'dan Darya suikastı açıklaması: Sipariş üzerine işlendiRusya'dan Darya suikastı açıklaması: Sipariş üzerine işlendi

Rus siyaset uzmanı Dugin’in kızı, içinde bulunduğu aracın patlaması sonucu öldüRus siyaset uzmanı Dugin’in kızı, içinde bulunduğu aracın patlaması sonucu öldü

NE OLMUŞTU?

Rusya Soruşturma Komitesi’nden yapılan açıklamada, Darya Dugin’in kullandığı otomobile yerleştirilen bomba, seyir halindeyken patladı. Patlama, saat 21.00 sıralarında Moskova’nın güneyindeki Bolshie Vyazyomy kasabası yakınlarında meydana geldi. Darya Dugin, olay yerinde hayatını kaybetti. Darya Dugin’in babası Aleksandr Dugin’in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakın isimlerden olduğu ifade ediliyor.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 3
  • Oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD menşeli cinayetleri çok gördük: Muhsin Yazıcı, Uğur Mumcu, Adnan Kahveci ve daha niceleri. Rusyada aynısını niye yapmasınlar?
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    heee yedik bizde.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ortalığı kızıştırmak için yapmıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!