Meghan Markle: Favori tatil yerim İstanbul

İngiltere Kraliyet Ailesi’ne yönelik suçlamalarıyla tartışma yaratan Prens Harry’nin eşi ve Sussex Düşesi Meghan Markle, kendi blog’unda paylaştığı yazıda İstanbul’u öve öve bitiremedi.

Meghan Markle: Favori tatil yerim İstanbul
Meghan Markle: Favori tatil yerim İstanbul
GİRİŞ 24.09.2022 02:40 GÜNCELLEME 24.09.2022 02:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne yönelik ırkçılık suçlamalarıyla büyük tartışma yaratan Prens Harry'nin ABD'li oyuncu eşi Meghan Markle, tatil için en sevdiği yerin İstanbul olduğunu açıkladı.

Kraliyet Ailesi'ne katılmadan önce sık sık tatil yaptığı bilinen Sussex Düşesi Markle, kendi blog'unda paylaştığı yazıda İstanbul'u “alışveriş merkezleriyle, tatlılarıyla ve göz alıcı binalarıyla” harika bir yer olarak niteledi.

İstanbul’un hem kolay gidilebilir hem de ucuz olduğunu belirten Markle, İstanbul için “capcanlı bir şehir” dedi. Seyahat tutkunu olduğunu belirten Markle, “İstanbul'da geçirdiği 48 saatin seyahat hedefleri arasında ilk sırada yer aldığını” kaydetti.

Yazısında seyahat tavsiyelerinde bulunan Meghan Markle, “Kapalı Çarşı'sıyla, keşfedilmeyi bekleyen 3 binden fazla camiiyle, halıları ve baklavasıyla, kültür dolu mahalleleriyle, gidilmesi gereken hamamıyla ve elbette Boğaz'ıyla İstanbul” ifadelerini kullandı. Markle, İstanbul'un iki yakasının da aynı derecede canlı olduğunu ve şehirde birçok şeyin bir arada bulunabildiğini ifade etti.

Ziyaretinde Beyoğlu'nda lüks bir otelde kaldığını yazan Sussex Düşesi, lokumu da “baş döndürücü” diye niteleyerek “Her saniyesine değer” dedi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar reklam yaptı kadin ,bir ileri ili geri yazıp duruyorsunuz, milyon dolar verseniz bu yazı yazmaz biraz güzel bakın olaya ,yok bir cümlede anlatılmaz yok böyle,ne yapacaktı sabahtan akşama.kadar yazacakmış burada
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya yasiyorsunuz bir eliniz yagda bir eliniz balda bende severim belesyasamayi ooh tabi istanbulu seversin
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize neki bundan istanbulu ovse nolur övmese nolur
    Cevapla
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu cümlelerle anlatılmaz hakarettir Böyle tarihi kültürü barındıran bir şehir
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İngliz kraliyet ailesinden uzak durmak bizim lehimize. Bu aile dünyanın en tehlikeli ailesidir. Nokta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı