Kırım Köprüsü'nde patlama! Putin'den flaş hamle!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nde yaşanan patlamanın ardından Kerç Boğazı'nda önlemlerin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı.

GİRİŞ 08.10.2022 21:28 GÜNCELLEME 08.10.2022 21:28
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Rusya toprakları ile Kırım Yarımadası'nı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü'nde sabah saatlerinde yaşanan patlamanın ardından Rusya'dan önlemleri arttırmaya yönelik ilk resmi adım geldi.
 

İbrahim Kalın: Putin büyük bir anlaşma yapmak istiyorİbrahim Kalın: Putin büyük bir anlaşma yapmak istiyor




PUTİN KARARNAMEYİ İMZALADI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün üstünden geçtiği Kerç Boğazı'nda önlemlerin arttırılmasına dair kararname imzalarken, Kremlin'den yapılan yazılı açıklamada, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kerç Boğazı’ndan geçen ulaşım geçişini, Rusya Federasyonu ile Kırım Yarımadası arasındaki elektrik şebekesi köprüsünü ve Krasnodar bölgesi ve Kırım Yarımadası arasındaki doğalgaz boru hattını korumaya yönelik önlemler arttırılmasına yönelik kararname imzaladı" denildi.

 

Öte yandan Putin'in imzaladığı kararname doğrultusunda Kerç Boğazı'ndaki önlemlerin arttırılması organizasyonunun Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) tarafından gerçekleştirileceği aktarıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • AHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Yahudi zelenskiyi hiç sevmiyorum rusyaya yazıklar olsun bu zelenskiyi üldurmediler
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar savaş ukrayna topraklarında oluyor rusya adamların önemli yerlerini aldı ukraynalı sarışınlar kactı burda rusya kazaniyor siz hiç rus topraklarına saldırı gördünüzmü ruslar orda abd ve diger şeytan gizli ajanlarla savaşıyor gerçi oda bir şeytan yesinler bibirini bun lar çok mazlum kanı akıttılar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam haklısın ama rusya yanlısı olduğumuzdan değil. Nato bize birşey vermedi. Ve yayılmacı rusyayı tehdit efiyor. Yarın ukrarnaya üs kurar amerika çevreledi rusyayı. Rusya venezuellaya üs kurmaya kalksa ne yapar abd.
    Cevapla
  • tr/trabzon 1 yıl önce Şikayet Et
    yorumlar nedense rus yanlisi , rusya 90 li yillarda bugun ki gucunde olsaydi ne azerbaycan nede diger turk devletleri bagimsizliga giderdi; biride diyor muttefik rusya ; oyle degil iste bu isler; hersey menfaat isi bugunki durumda rusyanin turkiye uzerinde turkiye nin rusya uzerinde ekonomik cikarlari var hepsi bu ; yoksa butin amca bugun istese her ulkeyi yok eder tehdit ediyor ama kullanamaz kullanirsa o kadar da rusya zarar gorur nukleer baslikli fuzeler kitalararasi atildiginda atmosfer disina cikip tekrar yeryuzune donerler uzayda vurulmalari zayif bir ihtimal bunuda yapsa yapsa abd yapabilir yoksa
    Cevapla
  • Ozcan- 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya alacagini aldi 4 bolge ilhak etti artik baris yapalim dusuncesinde ukrayna kirim dahil 4 bolgeyi geri istiyor rusya vermez savas abd ve ab nin yardimlariyla uzarsa rusya dayanamaz dunya surprizlere gebe cibanbasi abd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?