Görenler şaşkına döndü: 1 ton 161 kilo bal kabağı yetiştirerek rekor kırdı!

ABD'deki Half Moon Bay Bal Kabağı Festivali'nde 1.161 kilogramlık bal kabağı yetiştiren bir çiftçi 23 bin 40 dolar ödülün sahibi oldu.

GİRİŞ 11.10.2022 07:46 GÜNCELLEME 11.10.2022 09:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD'nin Pasifik Okyanusu kıyısındaki Half Moon Bay kentinde bu yıl 52'ncisi gerçekleştiren Half Moon Bay Bal Kabağı Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Ülke genelinde yapılan en büyük bal kabağı yarışında Minnesota eyaleti Anoka kentinden Travis Gienger isimli bir vatandaşın yetiştirdiği yaklaşık 1.161 kilogramlık bal kabağı için 23 bin 40 dolar ödül verildi.

Gienger'in yetiştirdiği bal kabağı Kuzey Amerika rekorunu kırdı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • suphi 1 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun amerika emparyalizmi, faşistler
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    "İnsanlar kıyamete yakın nar yiyecek ve narın kabuğunda da gölgelenecek. Tıpkı Adem (as) zamanında ki gibi..." Hadisi Şerif... bu hadisi şerifte dikkat çekilen devasa meyveler ve sebzeler Adem (as) zamanında genetiği ile oynanmamış ve hormonsuz idi. Şimdi ise hormonsuz olması düşünülemiyor...
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    bol bol hormon gdo zehir bu
    Cevapla
  • hidocan 1 yıl önce Şikayet Et
    tmmda peki besin degeri?? sifir sanirim hatta zararli ne yaradi
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah çok şaşırtıcı bir durum. Dünyada tüm açlığın yokluğun çözümünü bulmuş aslında adam. Bilim insanları bu konuyu araştırıp inceleseler aç kimse kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu