FETÖ lideri Gülen'in sığınağına girdiler: Özür dileyip odadan ayrıldı

Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden Kathimerini, "sığınak" olarak tanımladığı; FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesine gitti. Gazete, ziyaretten izlenimlerini ve yapılan görüşmeleri manşetine taşıdı.

FETÖ lideri Gülen'in sığınağına girdiler: Özür dileyip odadan ayrıldı
FETÖ lideri Gülen'in sığınağına girdiler: Özür dileyip odadan ayrıldı
GİRİŞ 11.10.2022 14:16 GÜNCELLEME 11.10.2022 14:16
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Yunanistan arasında tansiyonun son derece yüksek olduğu, hatta savaş senaryolarının tartışıldığı bir dönemde Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden Kathimerini, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki sığınağına gitti.

YUNANİSTAN'A DESTEK ÇIKTI

Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'de yaptığı ve Yunanistan hakkındaki sözlerini FETÖ elebaşına sordu. Gülen ise, "Bazıları atmosferi bozmak ve suları bulandırmak için çok çalışıyor. Erdoğan son zamanlarda adalara gitmek, adaları yağmalamak, işgal etmek gibi saçma sapan şeyler konuşuyor. Herkes kendi yerinde kalmalı" ifadeleriyle Yunanistan'a destek oldu.

FETÖ lideri Gülen Yunanistan'a sahip çıkıp hakaret etti: Bizimkiler sarhoş gibi davranıyorFETÖ lideri Gülen Yunanistan'a sahip çıkıp hakaret etti: Bizimkiler sarhoş gibi davranıyor

FETÖ'cü Enes Kanter, Yunanistan'a 'sahip çıktı': Erdoğan'ın sözleri kabul edilemez FETÖ'cü Enes Kanter, Yunanistan'a "sahip çıktı": Erdoğan'ın sözleri kabul edilemez

ÖZÜR DİLEYİP ODADAN AYRILDI

Kathimerini, FETÖ elebaşı ile yapılan görüşmenin toplamda 12 dakika sürdüğünü yazdı.  Gülen'in yorgun olduğunu ve söyleşiyi yarım bıraktığını aktaran gazete, "Özür dileyip odadan ayrıldı" dedi. FETÖ elebaşının sağlık sorunları olduğunu gizlemediği yazıldı.

HASTANE DIŞINDA EVDEN ÇIKMIYOR

Gazete ayrıca, Gülen'in yaşadığı yeri "sığınak" olarak tanımladı. Odalarda hiç pencere olmadığından söz edildi. Kapısında 7/24 güvenlik elemanlarının olduğu, yalnızca hastaneye gitmek için evden çıktığı yazıldı.

DETAY FOTOĞRAF ÇEKİMİNE İZİN YOKMUŞ

Gazete, evin detaylı fotoğraflarının çekilmesine izin verilmediğini aktarırken yine de mülkün uzaktan çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Ayrıca FETÖ elebaşının fotoğraflarının çekilmesinin de yasak olduğu belirtildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 108
  • Haci Halil Yurtsever 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD bosuna yatirim yapti Hayinin sinsi pilani tutmadi
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebermisin sürünsün hain...
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Geberemedi mel un Ermeni soyu
    Cevapla
  • ertuğrul baloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    risale-i nur'a göre bu fetbulun ölümü 2024 yılında olacakmış. yine de gaybı ve geleceği allah bilir.
    Cevapla
  • vahdet 1 yıl önce Şikayet Et
    risale-i nur çok yüksek bir kuran ilmidir. kuranın dört temel esası olan tevhit, nübüvvet, haşir, adalet ve ubudiyetten bahseder. kuranın hakiki bir tefsiri olan risale i nurda, yukarıda bahsedilen konuların önemine binaen fıkhi konulara bile değinilmezken, şu kişinin ölümü bu tarihte olacak diye bir mesele söz konusu olamaz. her ne kadar bir delilden neşet etmeyen (kaynaklanmayan) bir ihtimalin bir ehemmiyeti olmasa da, ilmi konularda delilsiz söz söylemek bida' ların oluşmasına sebebiyet verir. bu tehlikeli halden sakınmak için risalei nurun söylediği gibi: alim-i mürşit koyun olmalı kuş olmamalı. koyun kuzusuna hazmedilmiş süt, kuş yavrusuna kay (hazmedilmemiş lapa) verir.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah uzun süre ölmez sürünürsün. Vakti geldiğinde de acılar içinde kıvrana kıvrana geberirsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak