Putin'den tehdit! Bunu yapan herhangi bir ülke yeryüzünden silinecektir

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cesaret eden ülkelerden geriye hiçbir şey kalmayacağını belirtti. Putin ayrıca petrol fiyatlarıyla ilgili de açıklma ayaptı.

Putin'den tehdit! Bunu yapan herhangi bir ülke yeryüzünden silinecektir
Putin'den tehdit! Bunu yapan herhangi bir ülke yeryüzünden silinecektir
GİRİŞ 09.12.2022 17:57 GÜNCELLEME 09.12.2022 17:57
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Putin nükleer konusunda sert mesajlar verdi.

Putin Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cesaret eden ülkelerden geriye hiçbir şey kalmayacağını ve yeryüzünden silineceğini söyledi.

PETROLDE TAVAN FİYAT! AB'YE MESAJI VERDİ

AB, G7 ülkeleri, Avustralya ve Norveç'in Rus petrolüne 60 dolarlık tavan fiyatuygulamasına yanıt veren Putin, söz konusu uygulamayı yürürlüğe koyanlara petrol satmayacaklarını ve petrol üretimini kısma seçeneğini düşünebileceklerini söyledi.



TAVAN FİYATTAN ETKİLENMEYECEĞİZ

Rus petrolüne tavan fiyata ilişkin Putin "Petrole uygulanan tavan fiyat, petrolümüzü sattığımız fiyat seviyesinde, etkilenmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Rusya vatandaşı Viktor But ile ABD'li basketbolcu Brittney Griner'in takasının Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) yürüttüğü müzakereler sonucunda gerçekleştiğini belirten Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'yle yeni tutuklu takasları yapılabileceğini ifade etti.

HER ŞEY MÜMKÜN

Putin, FSB ile ABD istihbaratı arasındaki temasların sürdüğünü belirterek olası yeni olası takaslar hakkında "Her şey mümkün" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya yi artik kimse ciddiye almiyor ki putin konusuyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    öyle kolay değil nükleer kullanmak kimse kolay kolay kullanamaz kullanan kaybeder zaten
    Cevapla
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bir birinizi yersiniz ve müslümanlardan uzak dur ve unutursunuz kaninizda bogulun öldürdüğünüz onca müslüman lari unutmadık ve asla unutmayacağız.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen norvec bu fiati kabul etmis uygulanacak diyor amma kendisi 80-90 satmaya devam ediyor tam komedi yada usa terør katillerinin petrolllerini 90 dolara satiyor rusya mi uyacak diger konu ise nukler atom bak ne kadar iyi bir sey herkes zora geldimi kullanirim diyor yani bize karsi da kullanir hepsi biz daha uyalim
    Cevapla
  • Fahri Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Film artisti Ukrayna lideri Zelensky Amerika mandacılığı sevdası sebebiyle Ukrayna halkını ateşe attı yazık çok yazık, Ukrayna ve Ukrayna'ya destek veren Avrupa ülkeleri nükleer füzeler ile yok olursa suçlu kesinlikle Rusya olmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...