Kandil değil Strazburg... Avrupa'nın göbeğinde PKK'nın beyin yıkama kampı!

Avrupa’daki PKK’lı teröristler “ideolojik eğitim” adı altında küçük yaştaki çocuklara terör örgütü PKK elebaşısının konuşmalarını dinleterek Türkiye ve Türk milleti karşıtlığını aşılıyorlar.

GİRİŞ 23.12.2022 15:48 GÜNCELLEME 23.12.2022 15:48
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Terör örgütü listesinde yer almasına rağmen PKK'nın Avrupa'da, faaliyetlerini rahatça yürütebildiği son düşen görüntülerle bir kez daha ortaya çıktı.

Türkiye karşıtı politikalarıyla bilinen Fransa'nın Strazburg kentinde bulunan PKK derneğinde "ideolojik eğitim" adı altında küçük yaştaki çocuklara terör örgütü PKK elebaşının konuşmaları dinletildi.

Altun'dan Fransa'ya çağrı: PKK'nın ülkenizdeki faaliyetlerine son verinAltun'dan Fransa'ya çağrı: PKK'nın ülkenizdeki faaliyetlerine son verin

Macron, Türkiye'nin operasyonları sonrası harekete geçti!Macron, Türkiye'nin operasyonları sonrası harekete geçti!

Paris, Marsilya, Winterthur... Avrupa’nın göbeğinde PKK için eylem!Paris, Marsilya, Winterthur... Avrupa’nın göbeğinde PKK için eylem!

FRANSA TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEĞİNİ GİZLEMİYOR

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Türkiye'nin PKK'ya karşı sınır ötesi operasyonunda BM Güvenlik Konseyi'nden kınama, AB'den de silah ambargosu kararı çıkarmak için çabalamıştı. Ancak Macron, bu adımlarında başarısızlığa uğrayarak Avrupa'daki etkisinin de sınırlı olduğunu göstermişti.

Çok sayıda PKK bağlantılı dernek, vakıf, basın kuruluşunun da bulunduğu Fransa'da örgüt, rahatça propaganda yapıyor ve üye devşiriyor. Bazı siyasi partilerin desteklediği PKK Türk kurumlarına zaman zaman saldırılar düzenliyor.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 59
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mit el atmali fransada hain dolu
    Cevapla
  • Tahsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de yapıyorlar.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş bu avrupadaki pkk teröristleri, yandaşları, sempatizanları Türkiye ye gelmiyor mu?? Avrupada tek tek kayıt altına alıp Türkiye ye gelince tüm mal varlığına el koyup vatandaşlıktan çıkartalım.. Gerekirse referandum yapalım
    Cevapla
  • Emekli Polis 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun gerçek adını koymalı PKK ERMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ niye demiyor gerçek budur hele hükümetin ortağı MHP neyi bekliyor niye açıklamaz kürtçe bilen ermenilerin örğütüdür diye demiyorlar
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainler bugun yasta fransadaki hainler agliyor ya fransa Sen hainleri destekle fransizlarda haddini bildiriyor hainlerin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor