Zelenskiy: Her senaryoya hazır olmalıyız

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rus ordusunun saldırıları yüzünden ülkede enerji sorunları yaşanmasına rağmen zafer için mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, her senaryoya hazır olmaları gerektiğini ifade etti.

Zelenskiy: Her senaryoya hazır olmalıyız
Zelenskiy: Her senaryoya hazır olmalıyız
GİRİŞ 26.12.2022 01:16 GÜNCELLEME 26.12.2022 01:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

10. ayına giren Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş dolu dizgin sürüyor. Çatışmaların sürdüğü Ukrayna'ya yönelik Batı'nın kontrollü bir şekilde sunduğu askeri desteği savaşı bitirmekten ziyade uzatıyor.

Son olarak Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Telegram hesabından paylaştığı görüntülü mesajında ulusa seslenerek, 25 Aralık'ta ülkesinde ve dünya genelinde Noel Bayramı'nı kutlayan herkesin bayramını tebrik etti.

Putin'den 'Patriot' açıklaması: Yok edileceğinden yüzde 100 eminimPutin'den "Patriot" açıklaması: Yok edileceğinden yüzde 100 eminim

HERSON'A DÜZENLENEN SALDIRILAR

Rusya-Ukrayna savaşının devam ettiğini hatırlatan Zelenskiy, Rus ordusunun, son günlerde Herson kentine düzenlediği saldırılarda sivilleri hedef aldığını kaydederek, "Her Rus katilini bulacağız." ifadelerini kullandı.

Yıl sonuna sadece birkaç gün kaldığına dikkati çeken Zelenskiy, Rus güçlerinin bu süreçte yeni saldırılar düzenleyebileceğini savunarak, vatandaşları hava saldırılarına karşı dikkatli olmaya çağırdı.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE KARŞI AÇIKLAMA

Rus saldırıları yüzünden Ukrayna genelinde yaşanan elektrik kesintilerine rağmen zafer için mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Zelenskiy, "Ama her senaryoya hazır olmalıyız." diye konuştu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD Ukrayna Krizini NEDEN TIRMANDIRIYOR ? “NATO öldü” diyen Avrupa’yı Rusya ile dalaştırarak Avrupa-Rusya arasındaki enerji hatlarını da kapattırıp, Avrupa’yı askeri ekonomik siyasi kendine bağımlı tutmaya devam etmek. İsveç-Finlandiya ile cepheyi genişletmek. Çin – Rus ittifakını “Rusya - Avrupa krizi ile” zayıflatmak. “SADDAM’A KUVEYTE GİR “ benzeri Rusya’yı Ukraynaya sokup uluslararası yaptırım için bahane yaratmak. Türkiye’ye dönüp “Ukrayna krizinde sen zaten NATO’da bizimlesin” emrivakisi ile ASTANA’yı etkisiz hale getirmek, Tezkere zamanı Trabzon limanını istediği gibi Karadenize yerleşmek, Rusya tehtidi ile askeri ve siyasi bağımlılık amaçlı “F-35’leri Türkiye’ye kaktırmak” !!
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdenin avrupanin agzini bakarak ukraynayi bitirdin durmadan silah veren avrupa abd ukrayna halkini bitiriyor degermi savas bittikten sonra kole haline geleceksiniz zelenski akilli ol abd avrupanin isteklerini yapiyorsun rusyaya hicbirzaman yenemessin iki atom bombasi atsa bitersiniz abdnin kongresinde cene caliyorsun ama sonuna hazirliyorsun farkinda misin bilmem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senki Milletin İçin Savaş mıyorsun Nededin ABD de Biz ABD Halkı İçin Savaşıyoruz Demişin Senigidi Yahudi Seni
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Moskof öldürüyor, abd sömürüyor hangisine boynunu uzatsın?
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen abd,niñ senaryosuna teslim olmuşsun kardeş artık 100 yıl abd seni sömürücek .Bak almanya 70 yıldır abd ye calışıyor.uyan gelme oyuna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...