FETÖ'cü Enes Kanter, FBI tarafından korunduğunu itiraf etti

"Dünyaya Erdoğan'ın nasıl bir insan olduğunu göstermek istiyorum" diyen FETÖ'cü Enes Kanter, New York Post'a (NYPOST) verdiği röportajda, FBI'yla sürekli temas halinde olduğunu ve 7/24 korunduğunu söyledi.

GİRİŞ 14.01.2023 17:29 GÜNCELLEME 14.01.2023 18:58
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü Enes Kanter, Amerikan gazetesi New York Post'a (NYPOST) konuştu. Türkiye ile ilgili açıklamalarının Ankara'yı "rahatsız ettiğini" savunan ve kendisini önem bir kişiymiş gibi göstermeye çalışan Kanter, "Konumum nedeniyle ne zaman bir şey söylesem her yere yayılıyor ve Türk hükümeti bundan nefret ediyor. Bundan gerçekten bıktılar, 'yeter artık' dediler ve beni susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

FBI'YLA TEMASINI İTİRAF ETTİ: 7/24 KORUNUYORUM

Türkiye tarafından Arananlar Listesi'nde yer aldığını ve Erdoğan hükümetinin başına 500 bin dolar ödül koyduğunu söyleyen FETÖ'cü Kanter; bunun, kişisel güvenlik endişelerini artırdığını belirterek, yerel kolluk kuvvetleri ve FBI ile sürekli temas halinde olduğunu söyledi:

"7/24 korunuyorum. Sesimi yükseltiyorum çünkü o listedeki tek kişi ben değilim. Listede çok sayıda gazeteci, çok sayıda aktivist ve çok sayıda sporcu var ama benim kadar tanınmıyorlar. Onlar çok daha kolay hedefler ve yalnızlar."

"DÜNYAYA ERDOĞAN'IN NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTİYORUM"

FETÖ'cü Kanter, Batı'ya tepki göstererek, "Dünyaya Erdoğan'ın nasıl bir insan olduğunu göstermek istiyorum. Batılı liderler yeterince şeyler yapmıyor. Bu diktatör ile yumuşak top oynuyorlar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 247
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hain köpek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanı geldiğinde senin gibi haini onlar gebertecek
    Cevapla
  • *_1453 _* 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi yalakayı kolarlar çünkü tasman onların elinde isdedikleri gibi oynatıyorlar bir müdet sonra salı verirler çöplüklere
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    5 m lik mezara girincede kim koruyacak seni
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ellemeyin parasını onlar bilirmesini billirler nasıl onu perişan etekler sonra aklına gelir turk düşmanı o
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi