Kahramanmaraş'ta 4 firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Kahramanmaraş'ta, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari hükümlü yakalandı.

Kahramanmaraş'ta 4 firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
Kahramanmaraş'ta 4 firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
GİRİŞ 17.01.2023 16:18 GÜNCELLEME 17.01.2023 16:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş, Elbistan ve Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde FETÖ'nün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında 6'şar yıl 3'er ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.K. ve A.K'yi kent merkezinde yakaladı.

Aynı suçtan hükümlü M.A.Ç. Elbistan'da, M.H. ise Pazarcık ilçesinde yakalandı.

Firari hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

FETÖ'nün dışişleri mahrem yapılanmasına operasyon: 12 gözaltı!FETÖ'nün dışişleri mahrem yapılanmasına operasyon: 12 gözaltı!

Eski Pentagon yetkilisi Rubin çağrı yaptı: Türkiye'nin SİHA ihracatı ABD için tehditEski Pentagon yetkilisi Rubin çağrı yaptı: Türkiye'nin SİHA ihracatı ABD için tehdit

Son Dakika... MSB duyurdu: Sınırlarımızda 2'si terörist 7 kişi yakalandı!Son Dakika... MSB duyurdu: Sınırlarımızda 2'si terörist 7 kişi yakalandı!

FETÖ'cü Enes Kanter, FBI tarafından korunduğunu itiraf ettiFETÖ'cü Enes Kanter, FBI tarafından korunduğunu itiraf etti

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Sefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetöşcüler eğleniyormusunuz rüyalar ne durumda. Fetöşünüz gebermiş. Fetöşcüler akın ipeğin İngiltere'deki paralarını yağmalayın. O paralar sizin devletten ve milletten çaldığınız paralar. Akın ipeğin neyi vardı. Fetöşcüler sizin çaldığınız paralar ile akın ipek şirket kurdu. akın ipek sizin çaldığınız para ile ömür boyu sefa sürecek. Ya siz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak