Yunanistan'da Erdoğan rüzgarı: Bizi bir kez daha tehdit etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tayfun füzesinden Fethiye'deki konuşmasında bahsetmesi, Yunan basınında geniş yer buldu. Yunan medyası, Erdoğan'ın kendilerini bir kez daha tehdit ettiği başlığında birleşti.

Yunanistan'da Erdoğan rüzgarı: Bizi bir kez daha tehdit etti
Yunanistan'da Erdoğan rüzgarı: Bizi bir kez daha tehdit etti
GİRİŞ 15.01.2023 15:27 GÜNCELLEME 15.01.2023 15:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde, Ege ve Akdeniz'de Türkiye aleyhinde tavır takınan Atina yönetimini sert ifadelerle uyardı.

"Yunan ne diyor; 'Bu çılgın Türkler ne yapıyor?' İzmir'de denemeler yapıldı ve oradan atılacak bir füze bunları ürkütmeye başladı. Ben de diyorum ki; 'Ey Yunan sen uslu durduğun müddetçe bizim seninle işimiz yok'" diyen Erdoğan'ın verdiği mesajlar, Yunanistan'da yankılandı.

Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağıBaşkan Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı

EURONEWS YUNANCA: ERDOĞAN'DAN YENİ TEHDİT

Euronews'in Yunanca servisi, "Erdoğan'dan Yunanistan'a yeni tehdit" başlığına yer verdi.

Haberde, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a bir kez daha sözlü tepki gösterdi: 'Bir gece ansızın gelebiliriz'" ifadesi kullanıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da komuta kademesine tepkisi nedeniyle eleştirdiği belirtilen Erdoğan'ın şu sözleri aktarıldı:

"Her gün sınırlarımızı taciz eden Yunanistan'a, Türkiye ve Türk milleti düşmanlarına gösteremediği tepkiyi ordumuzun komutanlarına fütursuzca sergileyen, seviyesizce hakaret eden bir kişi bu ülkenin siyasetçisi olabilir mi?"

"ERDOĞAN ISRARLI: BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

News247 adlı internet sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kez daha aynı ifadeleri kullandığını yazdı.

Erdoğan'ın bu sözlerinin, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in Türkiye aleyhindeki açıklamarından sonra geldiğine dikkat çekildi.

"ERDOĞAN BİZİ TEHDİT EDİYOR"

Tansiyonu yükselten tarafın Ankara olduğuna dair algı oluşturmaya çalışan Kathimerini, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha ülkemizi tehdit etti. Türkiye'nin savunma sanayisine atıfta bulundu ve Yunanistan'ın bundan korktuğunu söyledi" diye yazdı.

"İZMİR'DEN FÜZE ATILMASINDA KORKUYORLAR"

Erdoğan'ın, ilk önce Rize'den test atışının gerçekleştirildiği Tayfun füzesinden bahsederken, "Şu anda İzmir'de testler yapılıyor ve oradan füze atılmasından korkuyorlar. Ben de onlara 'Uslu durduğunuz sürece sizinle işimiz yok. Tek yapmanız gereken bu' diyorum" dediği belirtildi.

Öte yandan Sigmalive internet sitesi de Erdoğan'ın söz konusu açıklamalarına yer verdi.

"Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadesiyle Atina'nın yeniden tehdit edildiği kaydedildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    6 +1 li masa ve onların belirlediği sekreter cumhurbaşkanı olursa vallahide billahide orduyu bile lav eder dağıtır.Türk ordusuna paralı asker diyen,katil diyen,uyuşturucu taciri diyen ,kimyasal kullanıyor diyen,sivilleri katlediyor diyen ,siyasi yalaka diyen,işgalci diyen zihniyet pkk ya seviyor,yunan haklı diyor,libyada ne işimiz var diyor ,amerikaya emrindeyim diyor.....Böyle bir zihniyete karşı ülkemize ve ordumuza sahip çıkalım.
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Size bir gece değil bir gün ansızın gelirsek teslim olmanız yararınıza olur
    Cevapla
  • Sakarya54 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman babalarına şikayet etsinler
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin babası Amerikan görünümlü Yahudi
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpliyim Erdoğan bu adaları geri alsın bunlardan oy vereceğim söz
    Cevapla
  • Engürü 1 yıl önce Şikayet Et
    Adaları peşkeş çeken sağır ismetin partisinin peşine gidiyorsun adalar alınınca mi oy vereceksin pehhhh.....
    Cevapla
  • Anadolulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar vermediysen daha da vermezsin. CHP'li kolay kolay oy vermez. Eşek gibi aniririm diyeni hatırla ama anirmadi. O yüzden bu kadar hizmete oy vermediysen kendi partine ver. Olmayacak duaya amin denilmez.
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    "Uslu durduğun müddetce bizim seninle işimiz yok" diyor Reis tehdit görüyor bunu demekki sizde tehdit var uslu durmak istemiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi