Son dakika... İsrail savaş uçakları Gazze'ye saldırdı

İsrail savaş uçakları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan bazı noktaları roketlerle hedef aldı.

Son dakika... İsrail savaş uçakları Gazze'ye saldırdı
Son dakika... İsrail savaş uçakları Gazze'ye saldırdı
GİRİŞ 02.02.2023 11:03 GÜNCELLEME 02.02.2023 11:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsrail'e ait savaş uçakları Gazze Şeridi'nin orta kesimlerinde bir bölgeye üç roketle saldırdı. Saldırıya hedef olan bölgede yangın çıktı, yakınlarındaki sivil yerleşimlerde maddi hasar meydana geldi.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Kentin güneybatı kesimindeki Şeyh Aclin bölgesine de iki roketle düzenlenen ikinci hava saldırısındaki hedeflerde maddi hasarlar oluştu.

İsrail savaş uçakları ayrıca Gazze'nin orta ve kuzey kesimlerindeki tarım alanlarını ve Beyt Lahye beldesinin kuzeyindeki bir noktayı da bombaladı.

Saldırılar sonucu can kaybı ve yaralanmalara ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Dün akşam saatlerinde, İsrail Ordu Sözcülüğü, Gazze'den bir roket fırlatıldığını ve İsrail hava savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

Aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Gazze'den fırlatılan rokete karşılık verme yöntemini değerlendirmek üzere kabineden acil toplantı talep ettiğini belirtmişti.

KAYNAK: AA, İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Mahkum 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa kimsenin gıkı çıkmıyor.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın cehennem ...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey büyük Allahim bunları yanlarına birakma
    Cevapla
  • Uygur Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayber'i unutmuşa benziyorlar. Kadere bak! Tam da İmam-ı Aliyül Haydar-ı Kerrar Efendimizin evlatlarından bir evladın zuhur alametleri çıkmaya başlamışken.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel yazmış üstad Necip Fazıl KISAKÜREK "Yıkılasın İsrail Enkazını göreyim Sana devlet diyenin Yüzüne tüküreyim!" Allah mazlumlara, sabilere orantısız güç kullanan israili kahru perişan etsin 3 aylarda müslümanların çektiği çile son bulsun inşaAllah en güçlü silahı kalaşnikov ve yapma füzeler olan Filistinlilerin üzerine uçaklar,balistik füzeleri,sihalar ihalar ne bulduysa saldıran İsrail sahada bir hiçtir korkaktır denk bir güçle asla savaşacak cesareti yoktur 2023 ten sonra bir Reis güçlü bir şekilde başa gelsin o zaman Allahın izniyle ne israil ne amerikası kalır inşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!