Katar'dan gönderilen konteyner evler yola çıktı

Katar'ın Türkiye ve Suriye'de, deprem felaketinden etkilenen bölgelere yardım çalışmaları kapsamında, 10 bin konteyner ev göndereceği açıklanmıştı. Evlerin bir kısmı yola çıktı.

GİRİŞ 12.02.2023 15:58 GÜNCELLEME 12.02.2023 16:55
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günerde Katar'ın Türkiye ve Suriye'de, deprem felaketinden etkilenen bölgelere yardım çalışmaları kapsamında, 10 bin konteyner ev göndereceği açıklanmıştı.

Katar resmi ajansı QNA'da yer alan haberde de Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin, Türkiye'ye "bir hava köprüsü" kurulması talimatını verdiği belirtilmişti.

YOLA ÇIKTI

Hava köprüsüyle ilk olarak Uluslararası Katar Arama ve Kurtarma Grubundan bir ekibin geleceği aktarılan haberde, bu ekibin bir meydan hastanesi kuracağı, insani yardımlar, kış şartlarıyla mücadele malzemeleri ve çadırlar getireceği ifade edilmişti.

Konteyner evlerden bir kısmı yola çıktı.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • Rizeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinden tuttuklarımız elimizde tuttu...
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede yokmu bunlar katara tesekkur
    Cevapla
  • dahua 1 yıl önce Şikayet Et
    karagün dostu canazarbeycan,katar,pakistan
    Cevapla
  • Kaderr 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Qatar ve halkından. Azerbaycan halkından ve gerçek manada yardımcı olan bütün devletlerden razı olsun inşALLAH
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sol medya utanır artık utanmadan sıkılmadan sürekli yalan haber yapan sürekli devlet yok deyip devleti aciz gösteren chp ve onun yalakalarına kapak olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı