Kraliyet ailesinde yeni kriz: Prens Harry ve Meghan'a tahliye emri

Kraliyet Ailesi, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın İngiltere'deki konutu Frogmore Cottage'ı boşaltmasını talep etti.

Kraliyet ailesinde yeni kriz: Prens Harry ve Meghan'a tahliye emri
Kraliyet ailesinde yeni kriz: Prens Harry ve Meghan'a tahliye emri
GİRİŞ 02.03.2023 12:36 GÜNCELLEME 02.03.2023 12:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kraliyet Ailesi, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın İngiltere'deki konutu Frogmore Cottage'ı boşaltmasını talep etti.

İNGİLTERE'DEKİ TEK KONUTLARINI BOŞALTMALARI İSTENDİ

Kraliyet ailesinden 2020 yılında ayrılarak ABD’ye taşınan Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın İngiltere'deki tek konutu olan Frogmore Cottage'ı boşaltması talep edildi. Harry ve Meghan'ın sözcüsü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Sussex Dükü ve Düşesi'nden Frogmore Cottage'daki evlerini boşaltmalarını istendiğini doğrulayabiliriz" ifadeleri kullanıldı.

KRAL KARARI ONAYLADI

Tahliye kararının, İngiltere Kralı III. Charles tarafından onaylandığı öğrenildi. Prens Harry ve eşi Meghan'a geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth tarafından düğün hediyesi olarak verilen konutta 10 yatak odası bulunuyor.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • A.B. 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha bunlar dünyadan kovulacak ve kaçacak yer bulamayacaklar. Afganistan da öldürdüğü canların hesabı mutlaka görüleceğine inanıyorum. Eğer inananlar bir birlik olsun, yarın bile diyeceğim ama kullandıkları tek silah, birbirimize düşürmek ve içimize soktukları bizden gibi görünen kriptolar.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnglizler'in paparazileri dünyayı başta sömürdükleri ülkeleri aldatıyor. Para çok . Kimde olduğu belli kraliyet ailesi ve Yahudi faizci kapitalist, sömürgeci emperyalist Hristiyan küresel sermayede. The commonwealth Birliği resmen sömürgeci birlik. Sömürülen ülkelerin halen bunlar ile birlik içerisinde olması gerçekten halklarını aşağılamak. Başka ne olabilir. İngiltere 'ye ödenen gizli vergilerden halkların haberi yok, olunca sonları çok feci olacak inşaAllah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa nın Bir Çok Ülkesinde Krallık la İmparatorluk la Yönetiliyor Hiç Muhalefet lerden Hainlik Duydukmu Ama Bizim Ülkemizde Hiç Bir Zaman Hainlik Bitmiyor Niye Çünkü Orman Kanunu İdam Şeriat Olmadığı İçin
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da az kötü değil hepsi birbirinden tehlikeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi