Fransa Senatosu'nda terör örgütü PKK/YPG'nin sözde komutanlarına "Onur nişanı" verdiler

Fransa Senatosu'nda Nevruz resepsiyonunda terör örgütü PKK/YPG'nin sözde komutanları için tören düzenlenip "onur nişanı" verildi.

GİRİŞ 26.03.2023 16:17 GÜNCELLEME 27.03.2023 12:44
Bu Habere 257 Yorum Yapılmış

Fransız vekiller, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ve onun kadın yapılanması YPJ'nin sözde sözcüleri Nuri Mehmud ile Ruksan Mihemed'i Fransa senatosunda ağırladı.

ABD'nin terör örgütü DEAŞ mücadele adı altında Suriye'nin kuzeyini işgal eden terör örgütü YPG/PKK'ya desteği binlerce TIR sevkiyatla ve en son helikopter verecek kadar ileri gitti.

2015 - Fransa Cumhurbaşkanı Hollande PKK'yı Elysee Sarayı'nda ağırladı

Terör örgütüne desteğini gizlemeyen 2015'te Elysee Sarayı'nda YPG/PKK'nın elebaşlarını ve sözde yöneticilerini askeri üniformalarıyla ağırlayan Fransa da yeni bir skandala imza attı.

40 yıldır PKK'yı finanse eden Fransa'nın terör diyeti: Paris40 yıldır PKK'yı finanse eden Fransa'nın terör diyeti: Paris

Fransa, Irak'ta PKK’lıları taşırken düşen Fransız üretimi helikoptere dair yorum yapmadıFransa, Irak'ta PKK’lıları taşırken düşen Fransız üretimi helikoptere dair yorum yapmadı

TERÖRİSTLERİ SENATO ÜYELERİ KARŞILADI

Sözde komutanla Nevruz resepsiyonu kapsamında senatonun davetlisi olarak Fransa'nın başkentine gitti.

Teröristler Rüksan Muhammed ve Nuri Mahmud'a “Onur Madalyası”

“ONUR MADALYASI” VERİLDİ

Fransız Kürt Girişimciler Birliği (UEFK) tarafından organize edilen resepsiyonda YPJ Sözcüsü terörist Rüksan Muhammed ile terör örgütü YPG Sözcüsü Nuri Mahmud'a senato tarafından “Onur Madalyası” verildi.

COŞKUN BAŞBUĞ: TESADÜF DEĞİL AMAÇ MAYIS SONRASINA HAZIRLIK

Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Coşkun Başbuğ Fransa Senatosu'nda Nevruz resepsiyonunda terör örgütü PKK/YPG'nin sözde komutanları için tören düzenlenip "onur nişanı" verilmesi hakkında şu ifadeleri kullandı;

İçeride ve dışarıda HDP'nin PKK'nın parlatıldığı, açıktan destek verildiği bir süreçten geçiyoruz. Daha dün Sırrı Sakık denilen kişi "100 yıllık cumhuriyeti yıkacağız" dedi. 

HDP'li Sakık: 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz! Ağıralioğlu'na 'haddini bil' mesajı!HDP'li Sakık: 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz! Ağıralioğlu'na 'haddini bil' mesajı!

SDG'ye, YPG'ye, PKK'ya yani her birinin aynı yapı olduğu bu üç terör örgütüne gerek ABD, gerek Fransa gerek diğer devletler methiyeler düzme, bir takım diplomatik ilişkileri başlatma veya bu tür törenlerle tırnak içinde söylüyorum. asla karışılığı olmayan terör görünümlü teröre destek ritüellerinde karşıya bir onur verme dertlerindeler. 

Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Parlamentosu'na PKK tepkisi: Kabul edilemezDışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Parlamentosu'na PKK tepkisi: Kabul edilemez

TÜRKİYE'YE KURULAN TUZAK

İçte ve dışta gelişen olaylar birbirinden bağımsız değil. Bunları birlikte okursak Türkiye üzerinde nasıl bir tuzak kurulmak istendiğini daha net anlamlandırırız. 

Tüm oklar ABD'yi gösteriyor! PKK'yı taşıyan helikopterin üzerindeki sis bulutları dağıldıTüm oklar ABD'yi gösteriyor! PKK'yı taşıyan helikopterin üzerindeki sis bulutları dağıldı

CENTCOM Komutanı Kurilla'dan PKK'ya ziyaretCENTCOM Komutanı Kurilla'dan PKK'ya ziyaret

BELİRLENMİŞ TAKVİM İŞLİYOR

Avrupa Parlamentondaki PKK eylemi, ABD'nin Suriye'deki temasları en son Fransa'daki teröristlere "onur madalyası" vermeleri... bunlar belirli bir takvim üzerinde uygulanıyor. Amaçları da Mayıs sonrasına hazırlık. Bahsettiğimiz süreçte herkes sizin en zayıf anınızı kolluyor. Biz maalesef son günlerde gerek deprem gerekse iç siyasetten dolayı içe kapanmak durumunda kaldık. Bunu da fırsata çevirmek isteyen bir takım odaklar ziyaretleri artırdılar. ABD'den üst düzey isimler Suriye'ye gelip örgüt mensuplarıyla görüştüklerini hatırlayalım. 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 257
  • KAMİL 1 yıl önce Şikayet Et
    devlete kim laf ederse atın içeriye.
    Cevapla
  • emeyazimdışarı 1 yıl önce Şikayet Et
    100ııı ÖNCE OSMALIDAN kopartılıpPETOLÜNÜ BATILININ ALDIĞI ARAPLARIN SONUNU GÖRENLER BİROLALIMDİYENLERİN YANINDA BUNLARLAN BİROLANLARMI YARIN AÇIM DİYECEK BUGÜN KÜ GİBİ AÇLIKLARINI KIYASLARLAN KİMİN TEKNOLOJİSİNE OTURDUKLARINI O OTURDULARI TEKNOLOJİYE KAÇTON TARIM ÜRÜNÜ ÖDEDİKLERİNİ HİÇ DÜŞÜNMEZLERMİ AÇIM DİYENLER AÇKLANLARI CİNLER MELEKLERMİ SODU BATIı
    Cevapla
  • 181818 1 yıl önce Şikayet Et
    Dışarı anlatık bizi yıkmak için canla başla çalışıyorda içerdekileri bir türklü anlayamadık yazaçak söyleyecek okadar çok şey var ama hepsi boş bizim bir likten başka seçenegimiz yok yıllarca hatta yüz yıllarca haçlı kendi yapamadıgını piyonlara devretmiş zavallılar içeriden dışarıdan ugraşıyor biz bir ollamk zorundayız buna ırk dil din farketmez yoksa bin yıl geçsede durmayacaklar
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Tez zamanda O nişanı Mezarına takarız İnşallah
    Cevapla
  • M.R.A. 1 yıl önce Şikayet Et
    İstediğini yapsınlar.Allah isterse,böbreğimizi bize düşman eder ve böbreğimiz bizi öldürür.Önümüzdeki süreçte bir bakarsınız ki,bunları da Selahattin Demirtaş tokatlamaya başlamış.Biz adaletli olursak ve güvenirsek Allah ta kuşa fili öldürtür.Evet,peygamberimizin doğduğu gün kuşlar Ebrehe'nin fillerini öldürdü.Ebrehe'nin inşa ettiği kabesi de mahalle arasında,yıkık dökük virane halde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!