Korkunç görüntü: Cenaze için tabuta konulan gözlerini açtı

Ekvator’da 76 yaşındaki Bella Montoya öldüğü gerekçesiyle cenaze töreni için konulduğu tabutta nefes alırken bulundu.

GİRİŞ 13.06.2023 12:24 GÜNCELLEME 13.06.2023 12:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ekvador’un Los Rios eyaletinde öldüğü sanılan 76 yaşındaki Bella Montoya, tabutunda nefes alırken bulundu. Yaşlı kadının akrabaları, Montoya’nın cenazesi için kıyafetini değiştirmek üzere tabutu açtı ve kadının tabuttayken nefes aldığı belirlendi.

Yaşadığı anlaşıldı hastaneye geri götürüldü

Yaşlı kadın daha sonra tabutundan çıkarılarak tedavi gördüğü Martin Icaza Hastanesine geri götürüldü. Yaşlı kadının oğlu Gilber Rodolfo Balberan Montoya, “Saat 09.00’da doktorlar annemin öldüğünü doğrulamıştı. Annem tabutta hareket etti ve gözlerini açtı. Ağzını açarak nefes almaya çalıştı. Şimdi annemin sağlığı için dua ediyorum. Onu yanımda yaşıyor halde istiyorum” dedi.

Doktorlar öldü sandı

Doktorların yaşlı kadını kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştığı ancak kalp krizi nedeniyle kadının ölümünü doğruladıkları ve tabuta konulduğu ifade edildi. Ekvador Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise yaşlı kadının şu anda yoğun bakımda olduğu ve gerekli tüm sağlık soruşturmalarının yapıldığı belirtildi.
 

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • halit 10 ay önce Şikayet Et
    öbur tarafta acaba neler gördu kendine gelince insallah görduklerini anlatir. bizde onagore. hazirlikli. gideriz
    Cevapla
  • Boşuna maaş 10 ay önce Şikayet Et
    İşte buyurun, 7 sene okut, paraya gelince şahin gibiler, dibini sıyırıyorlar, ama kadını öldü diye canlı canlı gömdürüyorlar. Doktormuş, tıbbın geldiği noktaya bakın, 100 yıl önce nerdeyse hala orada. Mucitleri okutun doktor yapın. Bunlar sağlık memuru bile olamaz.
    Cevapla
  • hiçkimse.. 10 ay önce Şikayet Et
    ECEL var.. ÖLÜMDEN koruyan..
    Cevapla
  • ali 10 ay önce Şikayet Et
    yiyecek ekmeği varsa 1 lokma, ne ileri, ne geri gelir, bunu bizim %22 lik aklı eksik guruh da idrak edebilse keşke
    Cevapla
  • Kul insan 10 ay önce Şikayet Et
    Ibni Sina diyor ki kalp krizinden ölen kişiyi 3 gün sonra defnediniz sebebi diyor ölmemiş olabilir hacamat yaptırın sonra defnediniz diyor. Kan dolaşımı durabilir. Hacamat ile kan dolaşımı olur diyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!