Son dakika: Rusya'daki 'Wagner' kalkışması sonrası Kadirov'dan ilk açıklama geldi!

Rusya'ın federal bölgesi Çeçenistan'ın lideri olan Ramazan Kadirov'dan Wagner'in askeri ayaklanmasına ilişkin olarak ilk açıklama geldi.

GİRİŞ 24.06.2023 12:45 GÜNCELLEME 24.06.2023 17:35
Bu Habere 176 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kadirov, "Olanlar gerçek bir askeri isyandır." değerlendirmesinde bulunarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e isyanın bastırılması çin 'Hazırız' mesajı verdi.

Rusya Savunma Bakanlığı'nda Wagner'e son çağrı! 'Yolumuza çıkanı yok edeceğiz' demişti...Rusya Savunma Bakanlığı'nda Wagner'e son çağrı! 'Yolumuza çıkanı yok edeceğiz' demişti...

Wagner'e karşı Putin'den ilk açıklama! Meydan okudu resti çektiWagner'e karşı Putin'den ilk açıklama! Meydan okudu resti çekti

Wagner ayaklanması dünya basınında: Husumet açık çatışmaya dönüştüWagner ayaklanması dünya basınında: Husumet açık çatışmaya dönüştü

Rusya'da Wagner'in başlattığı askeri isyanda kritik saatler yaşanıyor. Wagner güçleri, Moskova yönetimine karşı savaş ilan ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Her şeyi kenara bırakıp birlik içinde olmalıyız. Dış düşmanlarımız birliğimizi yok etmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Putin ayrıca, Rus halkının kaderinin belirlendiği şu saatlerde tüm güçlerin birleşmesi ve ölümcül tehdide karşı eylem birliği vurgusu yaptı.

Wagner Rusya'da isyana kalkıştı! ABD'den ilk açıklamaWagner Rusya'da isyana kalkıştı! ABD'den ilk açıklama

Rusların ölüm makinası Wagner ne kadar maaş alıyor?Rusların ölüm makinası Wagner ne kadar maaş alıyor?

Ukrayna'dan dikkat çeken Rusya açıklaması!Ukrayna'dan dikkat çeken Rusya açıklaması!

KADİROV DUYURDU: ÇEÇEN ASKERLER YOLA ÇIKTI

Bu sırada Rusya'ın federal bölgesi Çeçenistan'ın lideri olan Ramazan Kadirov'dan da Putin'e destek açıklaması geldi. Kadirov, yaşanan olayları tam olarak askeri bir isyan olarak nitelendirdi.

Kadirov, "Çeçen Cumhuriyeti'ndeki Savunma Bakanlığı ve Rosgvardiya’ya bağlı Çeçen askerler şimdiden gerilim bölgelerine doğru yola çıktı. Rusya'nın birliğini korumak ve devletini korumak için her şeyi yapacağız. İsyan bastırılmalı ve bu sert önlemler gerektiriyorsa biz hazırız" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 176
  • MACKALI 61 10 ay önce Şikayet Et
    Puitin tam bir erdogan agzi ile konu$tu..Belliki erdogan bir$eyler kapmi$..Kadirovada helal olsun aferim Rusda olsa pkk teröristleri gibi yedikleri kaba tükürmüyorlar helal sana kadirov alindan öperim la zirto.
    Cevapla
  • Besiktasli 10 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Kadirova tam Adam bunu garib görenler gayet normal bu yalakalik deyildir bu birbirlerine olan saygi ve güvenden geliyo bizim Türkiye olarak bisey olunca ilk yardimimiza kosan azerbaycan oluyo ve aliyevin yalakalik yaptigini kesinlikle düsünmüyom
    Cevapla
  • ADEMOGLU 10 ay önce Şikayet Et
    Wagnerin basina kadirovu getirirler
    Cevapla
  • alis 10 ay önce Şikayet Et
    bu çeçen lideri de tam putin yalakası ,bırak birbirlerini yesinler ne kadar yerlerse o kadar zayıflarlar, bu da bize Türkiye nin önünü daha hızlı açar ,Yaşasın Türkiye, Yaşasın tüm Müslümanlar ,bu bölgede Türkiye en güçlü olursa, ancak o zaman sömürü düzeni kalkar ve gariban ülkeler sömürülmez ve insanların karnı doyar
    Cevapla
  • Ismail 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların hiç birine güvenmiyorum Türkün Türkten başka dostu yok valla yok billahi yok .
    Cevapla
  • Gurbetci isci 10 ay önce Şikayet Et
    Yalan yere yemin ettin obur tarafta hesabi var!! Sahsi siyasi islere neden Allahin yeminini ediyorsun? Turkiyeye bak hemde ne Turk!!! Memelketin kuyusunu kazanlarmi dersin, dusmanla isbirligi icinde olanlarmi dersin.. Ama hepside turk haaa.
    Cevapla
  • Gasap haydo 10 ay önce Şikayet Et
    Biliyon amma yanlış biliyon,üstelik yemin ediyon. Bir daha düşün bilader
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...