Biden'dan Miçotakis'e tebrik

ABD Başkanı Joe Biden'ın, ülkesindeki genel seçimleri yeniden kazanan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i tebrik ettiği bildirildi.

Biden'dan Miçotakis'e tebrik
Biden'dan Miçotakis'e tebrik
GİRİŞ 02.07.2023 22:05 GÜNCELLEME 02.07.2023 22:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyaz Saraydan paylaşılan bilgi notunda, "Başkan Joe Biden, yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik etmek için bugün Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü." ifadesine yer verildi.

Görüşmede liderlerin, NATO müttefikleri olarak "güçlü savunma ortaklığı, ekonomik ilişkileri derinleştirme çabaları ve iki halkın kalıcı bağları" dahil iki ülke arasındaki "yakın ilişkilerin" altını çizdikleri belirtildi.

Biden ve Miçotakis'in "Ege'de istikrarın sağlanması da dahil olmak üzere tüm ortak önceliklere ilişkin" yakın işbirliğini sürdürme sözü verdikleri kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    "Yakın ilişki" demelerinin meali ; " kucağımmdasın bir yere kımıldayamassın". Ülkeni işgal ettikkk gıkını çıkaramassınnn
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ne tebrik?? kendiniz koydunuz buna tebrikmi denir????! jonny seni.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti