Son dakika: Fransa'ya bir darbe de YPG'den geldi! Başkan Erdoğan uyarmıştı...

Fransa'yı karıştıran sokak olayları hala devam ediyor... Protestoların devam ettiği Fransa'ya bir darbe de terör örgütü YPG'nin kadın kolu YPJ'den geldi. Geçtiğimiz aylarda 'Onur Madalyası' verdikleri YPJ göstericilere arka çıktı.

GİRİŞ 04.07.2023 19:22 GÜNCELLEME 05.07.2023 10:06
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Fransa'da 17 yaşındaki Nahel M.'nin polis kurşunu ile hayatını kaybetmesi ile başlayan gösteriler 6. gecesini geride bıraktı. 200 dükkanın yağmalandığı, 300 bankanın tamamen tahrip edildiği, yüzlerce aracın kundaklandığı protestoların maliyetinin 1 milyar avrodan daha fazla hasara yol açtığı bilinirken Fransa'ya şok etkisi yaşatacak bir olay daha meydana geldi.

Geçtiğimiz aylarda 'Onur Madalyası' verdikleri terör örgütü YPG'nin kadın kolu göstericilere destek verdiğini açıkladı.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'nin kadın yapılanması YPJ terör örgütü, Fransa'daki protestoculara, "Yaşasın Rojova'dan Fransa'ya Halkların Direnişi" yazılı mesaj ile destek verdi.

Kara Kıta ayağa kalktı! Fransa sertleşti: Bahaneyle intikamKara Kıta ayağa kalktı! Fransa sertleşti: Bahaneyle intikam

Fransa'da bir ölüm daha: Yangında hayatını kaybettiFransa'da bir ölüm daha: Yangında hayatını kaybetti

BAŞKAN ERDOĞAN UYARMIŞTI

Fransa senatosu geçtiğimiz aylarda terör örgütü YPG/PKK ile ilgili skandal bir karara imza atmıştı. Nevruz dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda YPG/YPJ'ye 'onur madalyası' vermişti.

Resepsiyona, PKK'nın Suriye kolu YPG ve onun kadın yapılanması YPJ'nin sözde sözcüleri Nuri Mehmud ile Ruksan Mihemed davet edildi.

2015'te ise hain terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşları ve sözde yöneticilerini Elysee Sarayı'nda ağırlamışlardı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, teröristlere sahip çıkan Avrupa ülkelerini "Beslediğiniz yılan bir gün sizi de sokabilir" diyerek uyarmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Yorumcunun biri 9 ay önce Şikayet Et
    yakın yıkın yok edin
    Cevapla
  • ömer faruk kara 9 ay önce Şikayet Et
    Olurmu avrupa ülkeleri teröristleri beslsmsyeye devam etsinler. İçimden gelmiyor ama yine de Sayın Süleyman Beyin dediği gibi ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh diyesim geliyor. Besleyin teröristleri oysun gözünüzü..................................
    Cevapla
  • Bandırmalı 9 ay önce Şikayet Et
    Onların literatüründe " Besle kargayı, oysun gözünü" atasözü yok galiba.....
    Cevapla
  • M. Ali 9 ay önce Şikayet Et
    pkk itlerine destek veren tüm ülkeler beter olsunlar inşallah..
    Cevapla
  • umur 9 ay önce Şikayet Et
    Mültecile ve öso konusunda da hepimiz uyarılar yapıyoruz Ülkemiz için felaket olabilir Kimlerin ajanları paralı elemanları var içlerinde bilmiyoruz Bu kadar mülteci dünyanın hiç bir yerinde yok Ya gönderilsinler ya kamplara alınsınlar Bu ırkçılık değildir bu vatanını korumadır. Artık buna dur desin hukümet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...