ABD'den Prigojin açıklaması! Putin'i çıldırtacak sözler!

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeny Prigojin’in ölümünün sürpriz olmayacağını ifade etti.

GİRİŞ 24.08.2023 00:04 GÜNCELLEME 24.08.2023 00:04
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABER: Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jetin Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düşmesinin ardından açıklama yaptı.

"PRİGOJİN'İN ÖLÜMÜ SÜRPRİZ OLMAYACAK"

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile olan geçmişi göz önüne alınınca Prigojin’in ölümünün sürpriz olmayacağını ifade etti.

Kazayla ilgili haberleri gördüklerini aktaran Watson, Prigojin’in ölümünün doğrulanması halinde "Kimse şaşırmamalı" dedi.

PRİGOJİN'İN ÖLÜP ÖLMEDİĞİ HENÜZ DOĞRULANMADI

Prigojin’e ait Embraer ERJ-135BJ tipi özel jet Rusya’nın başkenti Moskova’dan St. Petersburg kentine uçtuğu sırada Tver bölges’nde düşmüş, kazada 3’ü pilot toplam 10 kişi hayatını kaybetmişti. Uçağın yolcu listesinde Prigojin’in de bulunduğu aktarılırken, uçakta olup olmadığı ise henüz doğrulanmadı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • 40 yaşüstü 8 ay önce Şikayet Et
    abd nato 1 numaralı şüpheli putin sonra
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 8 ay önce Şikayet Et
    Kimlik tespiti cok zor bu adama öldü süsü verilmiş olabilir adam ukranyada afrikada nice insanları öldurdü uluslararası mahkemelerde aklanmak için yapmış olabilir
    Cevapla
  • Tırcı 8 ay önce Şikayet Et
    Helâl olsun putıne hainlerin sonu böyle olmalı
    Cevapla
  • Namyelüs 8 ay önce Şikayet Et
    Darısı ABD paralı asker grubu YPG/PKK liderine olsun.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bizde besleyip duralım Hainleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar duyurdu! Tarihe geçen SİHA anlaşması tamamlandı!
Son dakika duyuruldu: 13 kamu görevlisine soruşturma!