Brezilya'da 3'ü çocuk 9 kişinin yanmış cesedi bulundu! Onlardan şüpheleniliyor

Brezilya'nın Bahia eyaletinde, 3'ü çocuk 9 kişinin yanmış halde cesedi bulundu. Feci olayın uyuşturucu kaçakçıları arasındaki çatışma ve hesaplaşmadan kaynaklandığı düşünülüyor.

Brezilya'da 3'ü çocuk 9 kişinin yanmış cesedi bulundu! Onlardan şüpheleniliyor
Brezilya'da 3'ü çocuk 9 kişinin yanmış cesedi bulundu! Onlardan şüpheleniliyor
GİRİŞ 02.09.2023 18:25 GÜNCELLEME 02.09.2023 18:25

Ulusal basında yer alan habere göre, Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Bahia eyaletine bağlı Sao Joao kasabasındaki iki evde, 9 kişinin cesedi bulundu.

Emniyet kaynaklarından yapılan açıklamada, cesetleri yanmış halde bulunan kişilerden 3'ünün çocuk olduğu bildirildi.

Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı ve kimliklerin tespiti için cesetlerin Adli Tıp Merkezine götürüldüğü belirtildi.

Cinayetlerin uyuşturucu kaçakçıları arasındaki çatışma ve hesaplaşmadan kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Ülkede şiddetin en yoğun olduğu eyaletlerden biri olarak bilinen Bahia'da, geçen yıl 6 bin 600'den fazla kişinin öldürüldüğü bilgisi ifade edildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi