Böbrekleri iflas eden ünlü oyuncu hayatını kaybetti

2011'de geçirdiği estetik ameliyatın ardından hayatı kabusa dönen Arjantinli dünyaca ünlü oyuncu Silvina Luna, aile kararıyla yaşam destek ünitesinden çıkarılarak 43 yaşında hayatını kaybetti.

Böbrekleri iflas eden ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Böbrekleri iflas eden ünlü oyuncu hayatını kaybetti
GİRİŞ 02.09.2023 19:01 GÜNCELLEME 02.09.2023 19:01
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

2011’de geçirdiği kalça estetiği ameliyatı sonrası ciddi komplikasyonlar nedeniyle sağlığı giderek kötüye giden Arjantinli oyuncu, önceki gün Buenos Aires’te böbrek yetmezliği sonucu hayata veda etti.

Arjantin basını, haftalardır hastanede tedavi gören oyuncunun kardeşi Ezequiel Luna’nın, yaşam destek ünitesinin kapatılmasına onay verdiğini aktardı.



Ameliyatı yapan doktor Aníbal Lotocki, Luna ve 3 başka kadının şikayeti üzerine yargılanmış ve şubat ayında “yanlış tıbbi müdahaleden” suçlu bulunmuştu ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

YASAKLI KİMYASALI ENJEKTE ETTİ

Bir hastanın ölümüyle de suçlanan estetik doktoru Lotocki’nin Luna ve diğer kadınların vücuduna Arjantin’de yasaklı bir kimyasal maddeyi enjekte ettiği ortaya çıkmıştı. 43 yaşındaki oyuncu, uzun süredir diyaliz tedavisi görüyordu ve son dönemde bakteriyel bir rahatsızlık nedeniyle sağlığı hızla kötüye gitmişti.



Buenos Aires Savcılığı, ülkeyi sarsan ölümle ilgili soruşturma talimatı verirken Luna’nın otopsi sonuçlarının inceleneceği bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • SABIRLI 10 ay önce Şikayet Et
    Ciddi sağlık mazereti neticeleri olmaksızın estetik operasyonları ileri süreçte vücuda olumsuz etkileri olabilir ilaçlarda dahil vücdun yapısına müdahalede bulunuluyor.Üzücü ölüm pisi pisine ölüm dedikleri bu olsa gerek ölüm yazılı gerçi takdir Allahın .
    Cevapla
  • Muttaki 10 ay önce Şikayet Et
    Tibbî bir gereklilik olmadıkça cerrahi operasyonlara girmemek lazım. Her cerrahi müdahalenin bir riski vardır. İsterse plastik cerrahi olsun, farketmez. Riskler hep vardır ve bu riski almaya değer bir gerekçe olmadan keyfî olarak bu işlere kalkışmanın ne kadar gereksiz olduğunu hatırlatan bir haber. Toprağı bol olsun. Allah CC estetik güzellik peşinde koşanlara da akıl fikir ihsan etsin.
    Cevapla
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    yazin bir yere yakinda seda benzeri sey yuzunden diger tarafa gider cok oyniyor yada onun gibi bazi hasta kafalar var oynar iken geberir giderler 80 yasina gelen insan fazla oynamaz genc olsa bile oynamaz fazla
    Cevapla
  • fikri 10 ay önce Şikayet Et
    Allahın verdiğine razı olun estetik olmayın
    Cevapla
  • Adam 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ibret almayı nasib etsin bizdede çok yapan var kinamayiniz kinadiginiz yerden kinanirsiniz Rabbim iyi eylesin onuda hepimizi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor