Kim Jong-un için ölüm emri verildi

Ukrayna hükümetiyle bağlantılı olduğu iddia edilen "Myrotvorets" adlı grup, Putin'le görüşen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'u "Ukrayna'nın ölüm listesine" ekledi.

Kim Jong-un için ölüm emri verildi
Kim Jong-un için ölüm emri verildi
GİRİŞ 15.09.2023 15:09 GÜNCELLEME 15.09.2023 15:23
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Geçen gün Rusya'da Vladimir Putin'le bir araya gelen ve Ukrayna'daki işgale açık destek veren Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, kara listeye alındı.

Ukrayna hükümetiyle bağlantılı olduğu iddia edilen "Myrotvorets" isimli grup, Kim'in Ukrayna'nın "ölüm listesine" eklendiğini aktardı. Myrotvorets, yayınladığı ilanda, Kim'le ilgili kişisel bilgilere de yer verdi.

DAHA VERDİKLERİ BAZI ÖLÜM EMİRLERİ YERİNE GETİRİLMİŞTİ

Grubun daha önce ölüm listesine alındığını söylediği Ukraynalı yazar Oles Buzina ve siyasetçi Oleg Kalaşnikov, düzenlenen saldırılarda öldürülmüştü.

Grubun ölüm listesinde NBC News muhabiri Keir Simmons, yetişkin film oyuncusu Eva Elfie ve Kazakistan lideri Kasım Cömert Tokayev de var.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 27
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    keşke reiside alsalar listeye
    Cevapla
  • Ahmed 7 ay önce Şikayet Et
    Şowmen bir soytarıya ülkeyi teslim edersen olacağıda bu olur
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 7 ay önce Şikayet Et
    Ukranya ilk önce kendi arkasini saglama alson avrupali barbarlar onlari sevdiginden degil tanpon olarak kulandigindan yardim ediyor
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ukrayna'dan önce ABD suikast yapardı. Sanki öldürebilecekler! Boş boş işler.
    Cevapla
  • salim 7 ay önce Şikayet Et
    Putin in nazi benzetmesi de boşuna değil sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması
CHP'li gazeteci Şaban Sevinç: CHP'nin 1 Mayıs'ta Taksim ısrarı gereksiz