Meksika'daki uzaylı fosilleri ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından Meksika kongresinde sunulan 'uzaylı cesetleri' ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı...

GİRİŞ 21.09.2023 11:38 GÜNCELLEME 21.09.2023 11:52
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Mexico City'deki bir kongre duruşmasında "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntılarının sunulması bir anda dünyanın gündemine oturmuştu.

Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edilmişti.

Meksika’daki uzaylıların arkasındaki şaibeli isim: MaussanMeksika’daki uzaylıların arkasındaki şaibeli isim: Maussan

MEKSİKA’DA SERGİLENEN UZAYLI FOSİLLERİ "TOPLAMA" ÇIKTI

Uzunca bir süre dünya kamuoyunun gündemine oturan 'uzaylı fosilleri' ile ilgili ortaya yeni bilgiler çıktı.

-Meksika’da sergilenen ve dünyanın gündemine gelen ‘uzaylı fosilleri’ üzerine bir toplantı düzenleyen bilim insanları, sergilenen nesnelerin farklı zamanlara ait farklı parçaların birleştirilmesiyle elde edildiğini açıkladı.

-Bilim insanları, karbon-14 testlerine sokulan parçaların farklı zamanlara ait olan varlıklardan elde edildiği ve dolayısıyla bir bütünü temsil etmediğini ifade etti.

-Kendini ‘ufolog’ olarak tanıtan Jamia Maussan'ı siyasette bir noktaya gelmek için bilimi kullanmakla itham eden akademisyen ve araştırmacılar, sergilenen mumyaların bilim insanlarının güvendiği testlere tabi tutulması gerektiğini vurguladı.

-Öte yandan toplantıya katılan fizik profesörü Alejandro Frank, ufolog Jamia Maussan'ı şarlatan olmakla suçladı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 105
  • ET neyi örttü: 7 ay önce Şikayet Et
    Bu şeylerin anatomik olarak hareket etmesi mümkün görünmüyor. Mesele şu: 370 milyon nüfusunun 50 milyonu sokakta yaşayan abd vb. ülkeler, uzay savaşlarına milyonlar harcarken, sokakta yatan züğürdün gözü uzayda olmalı ki; bunu sorgulayamasın. ET idi, ufo idi, beklesin dursun...
    Cevapla
  • Nam-ı Değer 7 ay önce Şikayet Et
    Sıkıntı ne biliyor musunuz? İnsan kendini bile tanıyamadığı halde başka şeylerin peşinden koşarak kendi gerçeklerinden kaçmaktadır. Halbuki kendini bir uzaylı gibi görüp bir tanımaya nereden gelip neci olduğunu nereye gideceğini bir araştırsa uzaylıları değil evren ötesi varlıkları Bile görebilecektir. Kendini bilmeyen hiç bir şeyi bilmiş olmaz. O halde kendini bilki, herşeyi bilesin.
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Hepimiz uzaylıyız.
    Cevapla
  • Veli 7 ay önce Şikayet Et
    Köyümüzde de bir çocuk doğdu her bir elinde 12 parmak vardı 2 el toplam 24 parmak 4 gözü vardı 2 si normal 2 tanesi arka tarafında idi boyu oldukça kısaydi. Erdal İnönü döneminde idi o zamanlar bu gün gibi medya yoktu çoçuk Trafik kazasında öldu
    Cevapla
  • Hsm 7 ay önce Şikayet Et
    Şimdi bu uzaylılar muslumanmi gevurmu kemikten oldun gore yaratıcımız aynı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!