Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Netanyahu'ya çok sert tepki: Seni de vuracaklar

İsrail'in bütün savaş teamüllerini ayaklar altına alarak gerçekleştirdiği katliam saldırısının görüntülerini yayınlayan Netanyahu'ya Türkiye'den üst düzey tepki geldi. MEB Bakan Yardımcısı Yılmaz, Netanyahu'ya anladığı dilden cevap verdi.

GİRİŞ 11.10.2023 14:35 GÜNCELLEME 11.10.2023 14:35
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları’nın 7 Ekim sabahında başlattığı Aksa Tufanı operasyonuyla bozguna uğrayan İsrail, karşılık olarak sivillere ölüm yağdırıyor.

Gazze’yi havadan vuran İsrail ordusu, 4 günde apartmanların yanı sıra cami, okul, alışveriş merkezi, iş merkezleri, futbol sahası, mülteci kampı gibi noktaları vurarak yerle bir etti. Soykırım harekatı başlatan İsrail’in Gazze’deki sivil yerleşimlerine yönelik düzenlediği bombardıman, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu tarafından “Biz başladık. İsrail kazanacak”, ve “Tüm gücümüzle devam edelim” ifadeleriyle sosyal medyadan paylaşıldı.

SENİ DE VURACAKLAR

Filistinli bebeklerin, çocukların, kadınların öldürüldüğü saldırıları övgüyle paylaşan Netanyahu’nun “katliam şovuna” çok sayıda tepki gelirken Türkiye’den de sert sözlerle yüklenildi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Netanyahu’ya ‘anladığı dilden’ cevap verdi.

Netanyahu’nun paylaşımını alıntılayan Bakan Yardımcısı Yılmaz, “Bir gün seni de vuracaklar. Gebereceksin...” sözlerini sarf etti.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 95
  • Af Yok 7 ay önce Şikayet Et
    Reis, gaz koklatacak kardeş ülke israilin başbakanına yapılan bu hakareti asla affetmez... Bir kaç güne kadar görevden alınır, hesabı sorulur...
    Cevapla
  • haluk 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeş mi dedin sendemi siyonist sin ben mislumanim zerre kadar muhabbet beslememm....gargat agaçlarinin arkasina saklanacağiniz gunler yakindir...
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    İsrail'i müslüman coğrafyasına sokan İngilterenin siyaseti konuşulmuyor. İslam ülkeleri liderleri nerdesiniz. Donanımlı İslam ordusu kurulsun, güç birliği şimdi değilde ne zaman. Bakan yardımcısına sonsuz tedşekkürler.
    Cevapla
  • kızan 7 ay önce Şikayet Et
    Neyi bekliyorsunuz o gün neden bu gün olmasın?
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Allahım razı olsun inşallah duâlarım her zaman sizler için ,bir gün hepimiz öleceğiz,âmâ şerefinle ölmek herkese nasip OLMAZ. Sn Bakan yardımcımıza milletimizi n bir evlâdı olarak dik duruşunuz dan dolayı teşekkür ederim Allahım razı olsun inşallah başarılar diliyorum Haydar ÇELİK teşekkür ederim ❤
    Cevapla
  • hakan 7 ay önce Şikayet Et
    sağda solda herkeste filistin sevdası var ama birtane çıkıp giden yok.herkes uzaktan rambo.gidene dur diyen var sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı Reisi yaşıyor mu? Akıncı İHA dünyada bir ilki başardı
Türkiye'de satılan en ucuz elektrikli otomobiller: 1 milyon TL altında 3 model var