ABD Başkanı Biden'ın konuşması, Filistin destekçisinin sözleriyle bölündü

ABD Başkanı Joe Biden'ın katıldığı bir programda yaptığı konuşma, Filistin destekçisinin "Gazze'nin yaşamasına izin verin" ve "ateşkes hemen şimdi" sözleriyle kesildi.

GİRİŞ 15.10.2023 13:23 GÜNCELLEME 17.10.2023 18:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Daily Mail gazetesinin haberine göre, Biden katıldığı bir programda konuşma yaptı.

Biden'ın konuşması, Filistin'i destekleyen bir protestocunun "Gazze'nin yaşamasına izin verin" ve "ateşkes hemen şimdi" diye bağırmasıyla kesildi.

Sözü kesildikten sonra kısa bir süre duraklayan Biden, "Orada kim bağırıyor bilmiyorum ama sizi duyamıyorum. Bağıran kişiyi duyamıyorum, ne diyor?" diyerek konuşmasına devam etti.

Biden konuşmasında, "Bir hafta önce, Yahudi Soykırımı'ndan (Holokost) bu yana Yahudi halkına yapılan en kötü katliamda, nefretin başka bir şekilde açığa çıktığını gördük." dedi.

İsrail'de hayatını kaybedenlerin yanı sıra "Hamas tarafından kaçırılan ve rehin tutulanlar"a da işaret eden Biden, "Masum Filistinli aileler ve Hamas ile hiçbir ilgisi olmayan büyük çoğunluk canlı kalkan olarak kullanılıyor." diye konuştu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • memo can 6 ay önce Şikayet Et
    abd Itraili bahane edip pkkya destek amaci getirdi gemileri Akdenize halen uyuyor bizim millet. ABD Itrailin pis isleri isine gelmiyor.bunlar küreselciler dertleri baska.Türkiyeyi zayif tutmak icin bir terördevlet insa etmeye calisiyorlar bunu da Liderlerimiz bildigi halde yapmaya calisiyorlar.
    Cevapla
  • DURSUN 6 ay önce Şikayet Et
    Senin kulaklarına sokacak çubuk lazım
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Katillerin en boyuyu amerika
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlar bağırırken bakalım kim duyacak. Allah hiçbir zulmü karşılıksız bırakmaz. Avrupa dahil sizin sesinizi kimse duymayacak.
    Cevapla
  • Volkan 6 ay önce Şikayet Et
    Katil devlet..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli