ABD’den İsrail’e kara harekatı basıkısı iddiası

ABD basının konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberlerde, ABD'nin İsrail'e daha fazla rehinenin serbest bırakılması ve Gazze'ye insani yardım sağlanması amacıyla kara harekatının ertelenmesi konusunda baskı yaptığı iddia edildi.

ABD’den İsrail’e kara harekatı basıkısı iddiası
ABD’den İsrail’e kara harekatı basıkısı iddiası
GİRİŞ 22.10.2023 19:12 GÜNCELLEME 22.10.2023 19:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, İsrail tarafından Gazze Şeridi’ne yönelik kara harekatı başlatılacağı yönünde açıklamalar gelmeye devam ediyor.

ABD basınının konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberlerde, ABD hükümetinin İsrail'e Gazze Şeridi’ne yönelik kara harekatının ertelenmesi konusunda baskı yaptığı iddia edildi.

Haberde, ABD yönetiminin rehineler konusunda sağlanan ilerlemeler nedeniyle İsrail yönetimine Gazze Şeridi’ne kara harekatını ertelemesi konusunda baskı yaptığı öne sürülerek, Gazze Şeridi’ne insani yardım kamyonlarının gönderilmesi gerektiğini aktardığı ifade edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • 654 6 ay önce Şikayet Et
    bütün medyalar sadece filistin tek iranın sorunuymuş zalimlere karşı tek iranı konuşuyorlar hiç 60 islam ülkesi var bunların hepsi fazla değilha bir kolordu askeri verse israile karşı savaşması için emin olun 1 milyon asker ortaya çıkar abd nato israile karşı peki niye sadece iran pakistan yokmu pakistan nükleer güç üstelik endonezya d-8 ülkeleri var türkiye var ya mangalda kül bırakmıyo
    Cevapla
  • Necattin 6 ay önce Şikayet Et
    En büyük yalancı ABD yavrusuyla beraber daha büyük yalan için uğraşıyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yalan teröristler Gazze'ye girmeye korkuyor ve bunu gizlemek için bahaneler uyduruyorlar
    Cevapla
  • Nuri er 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail korkusuna başlayamıyorum bahane uydurmayın
    Cevapla
  • Haydar 6 ay önce Şikayet Et
    ABD(USA) ve Israil Fransa, Ingiltere ,soykırımcı olarak tanınmalı,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Zekeriya Say yazdı: "Bizim paramızla geziyorlar"
AKINCI TİHA helikopteri buldu: İşte kazadan ilk görüntüler