Ortadoğu'da savaş çanları çalıyor! ABD'nin ardından onlar da geldi

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırıların akabinde ABD'nin Doğu Akdeniz'e iki savaş gemisi göndermesinin ardından Almanya da özel harekat birliklerini bölgeye gönderdi.

GİRİŞ 23.10.2023 06:07 GÜNCELLEME 23.10.2023 09:52
Bu Habere 307 Yorum Yapılmış

İsrail-Filistin çatışması ve İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları devam ederken, bölgedeki askeri hareketlilik artıyor. Son olarak Alman ordusu, özel kuvvet birliklerini Kıbrıs adasına gönderdi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı operasyonu ve sonrasında yaşanan gelişmeler Orta Doğu'yu karıştırdı.

ALMAN ÖZEL KUVVETLERİ GÜNEY KIBRIS'A İNDİ
Bölgede artan askeri hareketliliğe Alman ordusu da eklendi. Alman ordusuna mensup özel kuvvet birliklerini taşıyan bir uçak, Amerikan ve İngiliz askerlerinin de bulunduğu Güney Kıbrıs'taki bir askeri üsse iniş yaptı.

Gazze'ye sızmaya çalışan İsrail ordusu şoka uğradı! Gazze'ye sızmaya çalışan İsrail ordusu şoka uğradı!

Netanyahu: Gazze savaşı İsrail için ölüm kalım meselesiNetanyahu: Gazze savaşı İsrail için ölüm kalım meselesi

REHİNE KURTARMA OPERASYONLARINA KATILABİLİRLER
Öte yandan konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde Avrupa basınında çıkan haberlere göre, Alman özel kuvvetlerinin, Hamas'ın elinde tutulan Alman uyruklu rehinelerin kurtarılmasında İsrail ordusu ile birlikte çalışacağı iddia edilmişti.

ABD UÇAK GEMİLERİ BÖLGEDE
İsrail-Filistin çatışmasında Tel Aviv yönetimine tam destek veren ABD, aralarında USS Dwight D. Eisenhower ve USS Gerald R. Ford uçak gemilerinin de bulunduğu büyük bir donanmayı Doğu Akdeniz'e göndermişti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 307
  • Cemal 6 ay önce Şikayet Et
    Yazık olacak ABD'nin uçak gemilerine neyseki bu kafirlerde para cok
    Cevapla
  • cemil 6 ay önce Şikayet Et
    Çin de gelsin kıbrısa o zaman görelim onları
    Cevapla
  • Kurdi 6 ay önce Şikayet Et
    Bu canilerin savaşı genişletmesine izin verilmemeli.tahminimce bizide içine alan bir ateş çıkarıp yeni zincirler vuracaklar bize.çünkü türkiye şuan onların bütün oyunlarını bozuyor.oh vala kendi evlerinden uzak gelip burda ateş yakacaklar sonrada yenilgi anlaşmaları vs..buna izin vermeyecez inşallah
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Hedef Türkiye çok dikkat etmek ,uyanık olmak lazım.Her an teyakkuz halinde olmamız lazım.
    Cevapla
  • Das 6 ay önce Şikayet Et
    Vahsi bati silah asker savas ucagi gönderiyor zavalli müslümanlarda ekmek su ilac pempas gönderiyor ölen bebek lere pempaz gerek mez kefen gönderin Bari bati silah yaparken musluman lar dedi kodu yapti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teröre ağır darbe! MSB'den art arda açıklamalar: Muayene ve kabul faaliyeti tamamlandı!
İŞKUR açıkladı! En çok eleman sıkıntı yaşanan meslekler...