Gazze'ye ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan Cumhurbaşkanlığına ait uçak Mısır'da

Türkiye'den Gazze'ye, ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan, içerisinde 20 uzman hekimin de bulunduğu Cumhurbaşkanlığına ait uçak, Mısır'ın başkenti Kahire'ye ulaştı. Yetkililer, Mısırlı yetkililerle Gazze'ye durum değerlendirmesi yaptı.

GİRİŞ 22.10.2023 20:08 GÜNCELLEME 22.10.2023 20:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ilaç ve tıbbi malzemeler taşıyan ve 20 uzman hekimle Ankara'dan hareket eden Cumhurbaşkanlığına ait uçak, öğle saatlerinde Kahire'ye iniş yaptı.

Sağlık Bakanlığı yöneticileri de dahil olmak üzere 20 uzman hekim, Mısır Sağlık Bakanlığında bakan yardımcısı ve diğer yetkililerle bir araya gelerek Gazze'ye yönelik sağlık yardımlarını değerlendirdi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • YAZIKLAR OLSUN 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim razı olsun,işiniz gücünüz rast gitsin,Rabbim muhafaza etsin,kalbinize kuvvet versin.âmin.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Sizleri korusun sağ sağlim ülkemize geri dönün inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allaha emanet olun Allah kolaylık versin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti