İsrail'den Gazze'de bir gecede katliam! Vefat edenlerin sayısı korkunç

Gazze'de, İsrail saldırıları sonucu bir gecede aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 110 Filistinli hayatını kaybetti

GİRİŞ 24.10.2023 06:23 GÜNCELLEME 24.10.2023 09:44
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmaların başladığı 7 Ekim'den bu güne 18 gün geçti.

Hamas'ın saldırılarını bahane eden İsrail, Gazze Şeridi'ndeki sivillerin üzerine bomba yağdırıyor.

Masum sivilleri katleden İsrail, her geçen güne katliamlarına yenilerini ekliyor.

İSRAİL YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

İsrail uçakları bu kez, Gazze'nin Cebaliya, Şeyh Rıdvan, Han Yunus ve Eş-Şati Mülteci kampları ile Beyt Lahiya ve Refah'ta sivillerin evlerini hedef aldı.

Filistin haber ajansı WAFA'nın sağlık kaynaklarından naklettiği haberde, Han Yunus'taki saldırıda, aralarında çocukların da olduğu en az 23 kişinin öldüğü, 45 kişinin yaralandığı belirtildi. Enkaz altında hala çok sayıda kişi olduğu ve çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Gazze için kritik saatler! Tek ışık kaynağı sönüyor...Felaket yaşanacakGazze için kritik saatler! Tek ışık kaynağı sönüyor...Felaket yaşanacak

İsrail savaş uçakları, Gazze'de bir binayı bombaladı!İsrail savaş uçakları, Gazze'de bir binayı bombaladı!

Refah kentindeki saldırılarda ise en az 30 Filistinli yaşamını yitirdi.

Gazze'de, İsrail saldırıları sonucu bir gecede aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 110 Filistinli hayatını kaybetti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Vatan Sevdalısı 6 ay önce Şikayet Et
    Bu insanların elçilerini tutanları,incirlik ve kuracakları kapatmamanin ahirette nasıl bir hesabı olur varın siz düşünün.Bu kadar acımasızlık vahşet varken .Cenab-ı Allah sormazmi?
    Cevapla
  • Haydar 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye devletimiz neden bir şeyler yapmıyor. Örneğin İsrail elçisi ülkeden kovulmali. İsraile hava kara ve deniz trafiği kapatılmalı. İsrail'i koruyan Kürecik radarı kapatılmalı Abd nin incirlik üssü kapatılmalı.
    Cevapla
  • Armina 6 ay önce Şikayet Et
    Bu Yahudi nin ortağı bu yahudileri sabun yapan Almanya. Allah in afati onlarida bulur inşallah.
    Cevapla
  • kenan 6 ay önce Şikayet Et
    bütün filistin yok olup, mescidi Aksa tamamen gavurun olunca mı harekete geçeceksiniz? böyle devlet olmaz olsun. barış barış diye yırtınacağınıza şu hayvanları ezecek orduyu teşkil edecek hamleler bekliyoruz sizden sn hükumet !!!
    Cevapla
  • Nuri 6 ay önce Şikayet Et
    Allah mazlumun müminin yanındadır fil ordusunu yok etmek için ebabil kuşları ni gönderdiği gibi bedirde meleklerini gönderdiği gibi azmış pek çok kavmi cezalandirdigi gibi İsraili de cezalandiracaktir sabırla bekleyelim
    Cevapla
  • Kemal 6 ay önce Şikayet Et
    Sen tam saçmalıyorsun. O saydigin durumlarda muslumanlar azınlıktaydi. Allah yardım gönderdi. Bugün sen 2 milyar müslüman 10 milyon Yahudiye haddini bildiremiyorsan Allah'ın yardımını çok beklersin. Müslümanlar istese İsrail hiç bir şey yapamaz.
    Cevapla
  • syn 6 ay önce Şikayet Et
    senin söylemin şuna benzer;Ders çalışmayıp Allah'ım bu sınavda bana yardım et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe derbiyi kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı
Aliyev'den Reisi açıklaması: Hazırız!