Gazze için korkutan sözler! 48 saatten az kaldı: Son ışık sönecek

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşre el-Kudra, kentteki hastanelerde 48 saat içinde tüm jeneratörlerin duracağını açıkladı.

GİRİŞ 24.10.2023 06:20 GÜNCELLEME 24.10.2023 09:22
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Sağlık Bakanlığının Telegram hesabında, kısa açıklama yapan Bakanlık Sözcüsü Eşref el-Kudra, "Gazze'deki hastanelerde, tüm jeneratörlerin durması için önümüzde 48 saatten daha az bir süre kaldı." dedi.

EN KÖTÜ AŞAMA

Kentteki sağlık sisteminin tarihinin en kötü aşamasında olduğunu belirten Kudra, Gazze'ye yardım ulaştırma mekanizmasının oldukça yavaş işlediğini ve bunun durumu değiştirmeyeceğini söyledi.

BÜYÜK FELAKET YAŞANACAK

Öte yandan, bölgedeki sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, yakıt tükendiği için Endonezya hastanesinde elektrikler kesildi. Elektrik olmaması nedeniyle hastaların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı ifade edildi.

Şifa Hastanesi Müdürü Muhammed Ebu Silmiyye, Al Jazeera'ya yaptığı açıklamada, Gazze'ye yakıt girişi olmazsa büyük bir felaket yaşanacağını söyledi.

İsrail'in Gazze'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırılarda en az 53 Filistinli öldüİsrail'in Gazze'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırılarda en az 53 Filistinli öldü

Gazze için yola çıktı! Koca Yusuflar mazlumların yanındaGazze için yola çıktı! Koca Yusuflar mazlumların yanında

Şifa Hastanesi doktoru yeniden bebekler için 'acil yardım' talebinde bulundu Şifa Hastanesi doktoru yeniden bebekler için "acil yardım" talebinde bulundu

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    filistin duşerse Ankara duşer diyenler ama yakında bu gidişle filistin diye bişey kalmaz .Söylemden öteye geçilmiyor. Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • yolcu 6 ay önce Şikayet Et
    Zalim katil İsrail ve yandaşları insanlıktan çıkmış canavarlardır Gazze kan ağlıyor tüm İslam âlemi acil duruma müdahale etmesi lazım yoksa yarın çok geç olabilir öyle bir katliam yaşanıyor ki vicdanı olan her insan elinde geleni yapmalıdır
    Cevapla
  • Yakın 6 ay önce Şikayet Et
    Hemen ve derhal çatışma durmalı, sağlık, gıda ve barınak olmak üzere çözüm üretilmeli. Türkiye olarak biz buna ön ayak olmalıyız. Bu durumu uluslar arası cemiyette zorla kabul ettirmeliyiz. Bu bakımdan devleti daha konuşkan ve atak olmaya davet ediyoruz
    Cevapla
  • insanlık bitti 6 ay önce Şikayet Et
    bu savaş burda bitmez.seyredenlerde Birgül buna musallat olur.boyle giderse seyrede seyrede filim bize gelecek Müslüman ülkeyi diyen tüm coğrafya Allaha hesabı zor odeyecek
    Cevapla
  • Asım 6 ay önce Şikayet Et
    Sanılmasın, Filistin e olanlar bize ne diyenlere?!!! Filistin ateşi, tüm dünyayı saracak.. En rahatım diyende, kendini ateşin içinde bulacak!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
ABD Savunma Bakanı Austin: “İsrail’e yüksek yük kapasiteli mühimmat sevkiyatını durdurduk”