İsrail'in, Gazze'de kullandığı patlayıcı sayısı açıklandı! Korkunç atom bombası detayı

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de 12 bin ton patlayıcı kullandığı ve bunun Hiroşima'ya atılan atom bombasının gücüne eşdeğer olduğu belirtildi.

GİRİŞ 25.10.2023 01:21 GÜNCELLEME 25.10.2023 10:17
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Son dakika atom bombası haberleri: İsrail'in, Filistin'deki katliamı sürürken, Gazze'deki hükümetin medya ofisinden İsrail'in saldırılarına ilişkin korkunç bir açıklama yapıldı. Açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bugüne dek Gazze'de 12 bin tondan fazla patlayıcı kullandığı aktarıldı.

İsrail'in kullandığı patlayıcı sayısı açıklandı! Korkunç 'Atom bombası' detayı

İSRAİL, GAZZE'DE ATOM BOMBASIYLA EŞDEĞER PATLAYICI KULLANDI

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in 12 bin tondan fazla patlayıcı kullandığını ve bunun 6 Ağustos 1945'te ABD'nin Japonya'nın Hiroşima kentine attığı atom bombasıyla eşdeğer olduğu belirtildi.

ABD'nin Hiroşima'ya attığı "little boy" (Küçük çocuk) isimli atom bombası nedeniyle şehrin yüzde 70'ini yok etmişti.

İsrail'in kullandığı patlayıcı sayısı açıklandı! Korkunç 'Atom bombası' detayı

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • Hamza 25 6 ay önce Şikayet Et
    Yahudiler, Siyonist kuduz köpek tir. Katli Farz dır.insan değil bir domuz türüdür.
    Cevapla
  • Mesut 6 ay önce Şikayet Et
    Soykırımı 70 yıldır yapıyor zaten siz neden bahsediyorsunuz israil lanetli yahudi ırkıdır bunu kuranda rabbimiz bildiriyor
    Cevapla
  • konuk 6 ay önce Şikayet Et
    Allahım Gazzede yapılanları yapanların yanına bırakma, dünyada bunu yapanların yargılandığını, yardım edenlerin, göz yumanların ceza aldığını görmeyi nasip et.
    Cevapla
  • Gecmisten gunumuze 6 ay önce Şikayet Et
    Dünyada merhameti vicdanı olan kim varsa müslüman hristiyan yahudi siyonist İsrail'in yaptığından çok büyük rahatsız insanlar Hitler'in 2.dunyada Yahudilere yaptığının fazlasını siyonist İsrailin Filistinlilere yaptığını söylüyor. Burada dünya hiç düşündümü hitler yahudi soykırımını arkasinda siyonist Yahudilerin olabileceğini kendilerinden kabul etmedikleri yahudileri katlettirdigini?
    Cevapla
  • ŞAHİN 6 ay önce Şikayet Et
    Şuan soykırım yapıyor zaten peşinde nedemek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi soykırım karşısında susan rektörlerimiz nerede?
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü