ABD ağzındaki baklayı çıkardı: Sivillerle ilgili mide bulandıran sözler

Kirby Gazze'de daha fazla sivil kaybının beklenmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunan Beyaz Saray sözcüsü John Kirby, "Bu bir savaş. Bu bir çatışma. Kanlı, çirkin ve zor olacak. Ve gelecekte de masum siviller zarar görecek." dedi.

ABD ağzındaki baklayı çıkardı: Sivillerle ilgili mide bulandıran sözler
ABD ağzındaki baklayı çıkardı: Sivillerle ilgili mide bulandıran sözler
GİRİŞ 25.10.2023 07:33 GÜNCELLEME 25.10.2023 07:36
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İsrail ve Hamas arasında süren çatışmalara ilişkin basın toplantısında konuştu. Kirby, İsrail'in Hamas'a karşı saldırısını sürdürürken Gazze'de daha fazla sivil kaybının beklenmesi gerektiği konusunda uyardı.

"SİVİL KAYIPLAR SAVAŞIN TALİHSİZ BİR GERÇEĞİ"
Kirby, İsrail'in katı bir şekilde Hamas mevkilerini hedef aldığını, kayıpların savaşın talihsiz bir gerçeği olduğunu söyledi. Kirby gazetecilere verdiği demeçte, "Bu bir savaş. Bu bir çatışma. Kanlı, çirkin ve zor olacak. Ve gelecekte de masum siviller zarar görecek. Keşke size farklı bir şey söyleyebilseydim. Keşke bu olmasaydı, ama olacak" dedi.

İsrail ve batının asıl hedefi ortaya çıktı! 200 yıllık planı devreye soktularİsrail ve batının asıl hedefi ortaya çıktı! 200 yıllık planı devreye soktular

ABD'den Gazze'de üçüncü 'Felluce' hazırlığı - Gazete manşetleriABD'den Gazze'de üçüncü 'Felluce' hazırlığı - Gazete manşetleri

"SAVAŞIN DOĞASI BUDUR"
Sözlerini sürdüren Kirby, "Bu, savaşı doğru yapmaz. Bu, bu konudaki endişelerimizi hâlâ dile getirmeyeceğimiz ve İsraillilerin bunu en aza indirmek için ellerinden geleni yapmalarına yardımcı olmak için elimizden geleni yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Ancak ne yazık ki savaşın doğası budur" diye ekledi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 108
  • BURHAN 6 ay önce Şikayet Et
    NATO Dan ayrılıp Rusya tarafına geçelim bin defa daha da karlı çıkarız.
    Cevapla
  • Sadi 6 ay önce Şikayet Et
    Zalime Kafire Her Türlü Kötülük Serbest Nesliniz Tükensin insanliginiz ve Gücünüz Batsin İNSALLAH
    Cevapla
  • Ahmed 6 ay önce Şikayet Et
    Aptal batı, canına susamış.
    Cevapla
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    Abdyle butun iliskiler kesilmeli bm ye boycot edilsin amarikanin heseyini kapatin
    Cevapla
  • zekeriya 6 ay önce Şikayet Et
    lanet olsun abd israil ve bunları savunanlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiyatına bakmadan satın aldılar! İşte 2024'te en çok satılan 10 akıllı telefon...
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular