İşgalci İsrail'den kara harekatı kararı! ABD sevkiyat yapacağını açıklamıştı!

İsrail, Gazze'yi işgal etmek üzere planladığı kara harekatını ABD bölgede hava savunma sistemlerini konuşlandırana kadar ertelemeyi kabul etti. Netanyahu, "Kara harekatının tarihine karar verdik ancak şu an söylemeyeceğim" dedi.

GİRİŞ 25.10.2023 20:32 GÜNCELLEME 26.10.2023 11:34
Bu Habere 248 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail'in, Filistin'deki katliam saldırıları sürerken günlerdir konuşulan kara harekatıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İşgalci İsrail'den kara harekatı kararı! ABD sevkiyat yapacağını açıklamıştı!

İSRAİL, KARA HAREKATINI ERTELEMEYİ KABUL ETTİ

Wall Street Journal'da yer alan habere göre, İsrail, ABD'nin bölgede konuşlandıracağı Patriot ve Terminal Yüksek İrtifa Hava Savunma Sistemleri (THAAD) kurana kadar Gazze'ye kara harekatını ertelemeyi kabul etti.

İşgalci İsrail'den kara harekatı kararı! ABD sevkiyat yapacağını açıklamıştı!

NETANYAHU: KARA HAREKATININ ZAMANI BELİRLENDİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise kara harekatına yönelik yaptığı açıklamada, "Kara harekatına hazırlanıyoruz. Operasyonun zamanı Genelkurmay Başkanı ile birlikte Savaş Kabinesi tarafından belirlendi ancak şu an bunu söylemeyeceğim." dedi.

İşgalci İsrail'den kara harekatı kararı! ABD sevkiyat yapacağını açıklamıştı!

ABD KÖRFEZ ÜLKELERİNE HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİ GÖNDERME KARARI ALMIŞTI

ABD, İsrail'in Gazze'ye yönelik olası kara harekatı öncesinde Suudi Arabistan, Kuveyt, Ürdün, Irak, BAE ve Katar’a konuşlandırılmak üzere Terminal Yüksek İrtifa Hava Savunma Sistemleri (THAAD) ve Patriotlar gönderme kararı almıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 248
  • Extra 6 ay önce Şikayet Et
    İşe bak. Gönderecekleri şeyleri hangi ülkelere konuşlandıracaklarmış
    Cevapla
  • Kenan 6 ay önce Şikayet Et
    Körfez ülkeleri abd eyaleti mi. Azıcık onurunuz varsa bu katliama ortak olmayın
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 6 ay önce Şikayet Et
    Allah hakkınızdan gelsin O herşeye kadirdir
    Cevapla
  • Kaysi 6 ay önce Şikayet Et
    O günden sonra avrupalilarin amerikanlarin osraililerin dünyada huzur ocinde mi yasiyacaklar ? O günden sonra hepsi dünyanin her yerinde meşru hedef placak bunu da unutmasinlar onlar siviler diye ayrim yapmadan!orsa bozler de yapmocagiz bakalim onlar bir daha nerelerde gezebilecek kana kan göze göz böyle bir virkin savasin kiralari da olmicak olan masum cocuklara olacak onu da bilin
    Cevapla
  • Ceyhun 6 ay önce Şikayet Et
    Biz müslümanız diyoruz okada4 sözle Allah bize Kuranı Kerimi gönderiyor ya okuyoruz ya duvara asıyoruz okuyanın içinde Allah bize neleri haber veriyor bilenyok 5 vakitte 34 defa fatiha oku anlamını bilen yok sen 34 defa beni doğru yolailet diyeceksin namazdan sonra hep yamık yola sapacaksın şeytan bile güler bir Kuranı okuyup anlasak ne olur Mahşer günü Rabbimizinhuzuruna mahcupçıkmylm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!