Roger Waters, İsrail'in katliamına sessiz kalmadı

Pink Floyd'un efsane solisti Roger Waters, İsrail'in Filistin'e yaptığı katliama yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Roger Waters, Batı'nın yapılan katliama sessiz kaldığını dile getirdi.

GİRİŞ 26.10.2023 20:39 GÜNCELLEME 27.10.2023 12:28
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Pink Floyd'un efsane solisti Roger Waters, bir kez daha İsrail zulmüne sessiz kalmadı.

Roger Waters'ın İsrail ablukası altındaki Filistinliler için yaptığı açıklamalar...

"İsrail beni varoluşsal bir tehdit olarak görüyor ve ailemi ve kariyerimi yok etmek için her şeyi yaptı ve yapıyor. Benim için bu hikaye, Filistin'e gidip apartheid'i gördüğüm 2006 yılına kadar mevcut değildi: "Hayır, böyle yürüyemezsiniz" bu sokakta sen Yahudi değilsin."

İngiliz pasaportuna ve BM arabasına rağmen bize canavarca davranıldı. Neredeyse üzerimize tüküreceklerdi. Sonra şunu düşündüm: ''Bana böyle davranırlarsa Filistinlilere nasıl davranırlar?

Yahudiler Filistinlileri öldürüyor. Bu doğru devamlı olarak vuruyorlar, bir Filistinli öldürülüyor. Bomba atıyorlar ve Filistinliler öldürülüyor. İsraillilerin Kudüs'e saldırması ve sokaklara çıkmaya cesaret eden Filistinlileri dövmesi bir suçtur. Ama Batı'da kimse bunu söylemiyor.

İptal kültürü, Filistin halkını savunma girişimimin, Yahudi holiganların bir Filistinliyi öldüresiye dövmesinden daha şiddetli olduğu fikrini empoze etmeye çalışıyor. Veya İsrail ordusunun keskin nişancıları silahsız Filistinlileri vurduğunda." ifadesini kullandı.

DAHA ÖNCEDE İSRAİL'E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçmişte birçok kez Filistinlilere destek veren ve İsrail'in katliamlarına her şekilde tepki gösteren efsane sanatçı Roger Waters, konserinde yaptığı alkışlanacak hareketle tüm dünyada ses getirdi.

KONSERİNDE FİLİSTİN BAYRAĞI AÇMIŞTI

Waters, konserinde Filistin bayrağı açarak, Hamas'ın İsrail'in zulmüne direniş olarak başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna destek verdi.

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Osmanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Düşman uzakta değil içimizde , hani isveç ve danimarkada Kur'an-ı Kerim'i yakan soysuzlar varya bu Cennet varanım da yaşayan ve soysuzlar dan daha fazla Allah'a İslama ve değerlerine saldıranlar var ki inanması güç. Bak adama vicdanlı bir hareket yapıyor. Belki bu desteği yüzünden parada kaybedecek ama insan demekki.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Size şunu söylemek isterim.bu güzel ülkemin için de o kadar çok İsrail'in yaptığı bu soykırımı destekleyen var. içimizde Türklük adı altında ateistler var. Tamam olabilir inanmaya bilir . Ama İslam ve bütün değerleri ile dalga geçip küfreden bir topluluk var. Bunlar sırf Filistin Müslüman diye israilin soykırım yapmasını destekliyor. Sanki israil ateistmiş gibi. Bu nasıl çelişki böyle.
    Cevapla
  • FINAL CUT 6 ay önce Şikayet Et
    Babası, 2. Dünya Savaşında Anzio cıkartmasında ölmüştür.
    Cevapla
  • Koray x 6 ay önce Şikayet Et
    Kardeş müslümanlar deve kusun misali beyinleri kumun altında olduğu icin sana omuz vermez gidelim bir albümünü alalım falanda demez ama yahudiler icin ayni durusu sergileseydin ülkelerinde seni misafir edip konser vermene aracılık ederlerdi halelal olsun adamsın vs der geçerler
    Cevapla
  • Özkan Demirci 6 ay önce Şikayet Et
    Dinleyin ey Müslümanlar ve biraz utanın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama